Oranje momentje


oranje-kauwgom_200Scoren doet u samen met Hedi en de Sportlife EK-kauwgom! Het hele EK speelschema duidelijk en overzichtelijk binnen handbereik.

Dag van de Bouw

DagvandebouwOp zaterdag 2 juni vindt voor de zevende maal de Dag van de Bouw plaats. Op deze dag worden ca. 200 grote en kleine bouw- en infraprojecten opengesteld  voor het publiek, zoals scholen, kantoorpanden, tunnels, sportaccommodaties en ziekenhuizen.

Oranje wijn.

Voetbal wordt veelal geassocieerd met bier (weten we het nog, de Bavaria jurkjes en de Heineken biertoeter). Maar wij van Hedi zijn echte wijnliefhebbers én gek
op voetbal.2012_orange200

Het Witte goud

Asperge-2012_200

Of de Koningin der groenten of de Lentelieveling. Hoe dan ook, het is weer aspergetijd! Verras uw relatie met het witte goud van Hedi.

Hedi deelt uit

Het is weer tijd voor de speciale mei-actie van Hedi. Besteld u in de maand mei promotieartikelen, dan ontvangt u van Hedi een mooi cadeau*! Bij besteding vanaf € 750,- krijgt u een super handige SPINNER KOFFER. Een 20” reiskoffer voorzien van 4 wieltjes, dus erg handig mee te nemen.koffers_200 U kunt kiezen uit een zilveren of een zwarte uitvoering.

Zomergeschenk

Wilt u uw personeel verrassen met een geschenk en niet wachten tot kerstmis, wat dacht u van een zomergeschenk?! De laatste jaren worden er aan het begin van de zomer steeds meer zomergeschenken uitgedeeld. Zomerset-1_200

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief