EK-artikel van de Week:

OranjePet_Holland_200Petje af … eh òp … voor Oranje

Ze zijn er straks in juni in soorten en maten, de baseball caps met allerlei Oranje-varianten. HEDI levert ze uiteraard met bedrukkingen, logo’s, borduurwerk, grappige teksten, alles wat u wilt. Voor een ‘personal touch’ van uw bedrijf, naar uw klanten toe – of naar het eigen personeel natuurlijk.

Oranje boven! EK-artikel van de week

hollandsjaal_400

In de aanloop naar de EK voetbal in Polen en de Ukraine, die op 1 juni begint, brengt HEDI elke week minimaal één promotieartikel onder de aandacht. We beginnen met een geheide topper: de klapsjaal.

Goede voornemens

goedevoornemens_200Het jaar is inmiddels, ook boekhoudkundig, bijna afgesloten. Mooi moment dus om nieuwe kantoorspullen aan te schaffen en de zaak eens helemaal voor elkaar te maken. Nu, bij HEDI voor een prijs die marginaal hoger ligt dan de prijs voor een ‘normale’ in de winkel: helemaal gepersonifieerde ordners en ringbanden.

Echt doen in 2012: die originele, handige en informatieve HEDI-Nieuwsbrief ontvangen!

Elke week in de mailbox, met ‘offers you (almost) can’t refuse …’ Wij zijn continu op zoek naar de leukste gadgets, bedenken verrassende acties, bieden de beste producten aan en verpakken dat allemaal in aantrekkelijke, speciale aanbiedingen.
Even op de site uw mailadres invullen en wij houden u op de hoogte.  Met de garantie, dat er altijd wel producten en artikelen langs komen waar u het bestaan niet eens van vermoedde … en die iedereen heel erg waardeert als relatiegeschenk.

Waboba bal: de waterstuiteraar

waboba_200We kijken vast even vooruit naar het moment dat er weer mogelijkheden zijn om lekker naar het strand te gaan tijdens een zonvakantie of, niet uit te sluiten, in eigen land. De Waboba bal, ja zo heet-ie echt, is een heel grappig relatiegeschenk voor vakantiegangers.

KOMT DAT SCHOT ... MET DEZE BAL...!

komtdatschot_200De nieuwe EK-bal is officieel gepresenteerd door Adidas. En natuurlijk zien wij daar weer mogelijkheden in …. Komt die bal naar uw relaties toe! Voorzien van uw logo, bedrijfsnaam, een beeltenis – zoals dat hoort in de relatiegeschenkenbranche is ‘alles’ weer mogelijk. Of het nou een ‘viertje’ voor de kinderen is (kleine maat bal( of een ‘vijfje’ voor de volwassenen, u bepaalt tot in de details hoe de voetbal eruit ziet. Er is eigenlijk maar één ding dat we niet voor u kunnen regelen: de bal moet wel rond blijven. Hoewel … ook daar valt over te praten ...


De EK-bal als relatiegeschenk: inkoppertje!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief