Size doesn’t matter

mini-toetsenbord-12338200In de categorie “Klein Maar Fijn” mag dit item niet ontbreken: het mini toetsenbord! Sluit dit mini toetsenbord aan op uw PC, smartphone, playstation of iPhone en communiceer met de hele wereld.

Inpakken en meenemen

Een iPhone, tablet, camera, wie heeft ze niet tegenwoordig. En waar worden ze allemaal wel niet mee naar toe gesleept. Hoe mooi is het dan om vrolijke zomerse beschermhoezen te hebben. Dé kleuren van 2012: oranje, blauw en rood. Jaja, het EK Voetbal (aanvalluhhhh) en de Olympische Spelen zijn in aantocht.

Hohoho

altNa de eerste zonnestralen in de warme maart-maand lijkt het nog ver weg… maar over 38 weken is het alweer KERST! Hedi is al druk bezig met de voorbereidingen voor Kerst en de feest- en eindejaarspakketten. Kerstbeurzen zijn bezocht, monsters voor de showroom zijn besteld en er wordt gestart met het inrichten van onze speciale Kerstshowroom.

Lentekle(u)ren!

Clique-Sullivan-027414-geelNaar een feest of verjaardag, een vergadering, de sportclub of… naar het werk, je wordt wel vrolijk van deze kleurige blouses. Graag stellen wij de “Sullivan” van het Scandinavische merk Clique aan u voor. Een hip twill shirt van 100% katoen, verkrijgbaar in de maten XS-XXL.

Jeugdherinneringen

Wie kent hem niet: de RUBIK CUBE. Hét fascinerende en uitdagende spel van vroeger. Draaien, draaien….en…helaas, toch een verkeerde kleur in het vlak. De Rubik Cube gaat al ruim 30 jaar mee en heeft gelukkig niets van zijn aantrekkingskracht verloren. Als eerbetoon aan dit unieke object is er nu een speciale kantoorlijn.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief