Ik heb een potje met vet….

De avondvierdaagse komt er weer aan, sportverenigingen-clubs-scholen, iedereen kan weer 4 avonden meelopen. En Hedi heeft een praktische oplossing om onderweg de dorst te lessen: de waterzak met drinktuit. Waterzak-10025002-oranje_200

Moeders

Moederdag_200Iedere tweede zondag van mei is het moederdag. Maar wist u dat moederdag al in het oude Griekenland gevierd werd? Hierbij werd Rhea, de moeder van de goden, geëerd met een offerfeest. Moederdag zoals we het tegenwoordig kennen vindt zijn oorsprong in 1870 in Boston (USA). In 1924 is moederdag in Nederland geïntroduceerd waarna deze dag in 1928 tot officiële dag werd uitgeroepen.

Het wekelijkse Oranje moment

Zoals u inmiddels van Hedi gewend bent, presenteren wij in de aanloop naar het EK Voetbal iedere week een oranje artikel. Mini-sport-tenue_200Deze week stellen wij het mini sporttenue aan u voor.

Ha-ha-ha…..

Stuifmeel, pollen, tranende ogen, loopneus en niezen, het voorjaar kan een bron van allergie zijn. Erg vervelend allemaal. Pocket-pack_200Maar Hedi zou Hedi niet zijn als zij hier ook een oplossing voor biedt.

Merry X-mas

De maand mei is net begonnen maar de mensen van Hedi zijn al helemaal in Kerstsfeer. Het is zover: de Kerstshowroom van Hedi is geopend! U bent iedere dag van harte welkom om de showroom een bezoekje te brengen. Kerstmis-showroom_200Er is keuze genoeg uit lekkere snoeperijen, hartige hapjes, bad en beauty, tassen en koffers, drank, handdoeken, (familie)spellen, boeken, stoere mannen zaken…..en nog veel meer.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief