Oh HEDI days...

zangkoor_530
Nadenken samen met onze relaties doen we graag. Over alles wat maar met communicatie en representatie te maken heeft. Dat heeft mannenkoor ‘de Bêkezangers’ uit Bathmen ook – letterlijk - aan den lijve mogen ondervinden.

No HO HO HO!

winterklaar_200Het mag wel de favoriete kreet van Santa Claus zijn, ho ho ho, maar voor het uitkiezen van Kerstpakketten en uitleveren gaat-ie (bij HEDI dan) niet op! Nog steeds kunt u alle mogelijke Eindejaarspakketten bestellen uit onze brochure. Kijk eens verder op de site, mogelijkheden te over en wij bezorgen wanneer en waar u dat wilt.

Ka ka ka ka koud hè!

koudhe_Blauw_200Ook in barrre koude, warmte biedend en tegelijkertijd vocht afgevend aan de buitenlucht; fleece kleding. HEDI biedt  een enorme collectie, van sjaals en mutsen tot handschoenen en jacks, noem maar op.

By the way …. U wilt toch ook zo weinig mogelijk missen?

hedinb_butAbonneer u dan op onze HEDI Nieuwsbrief!

Met leuke gadgets, verrassende acties, de beste producten en aantrekkelijke, speciale aanbiedingen. Even op de site uw mailadres invullen en wij verrassen u elke week met de origineelste, bijna onweerstaanbare aanbiedingen en daarnaast ook nog met  producten en artikelen waar u het bestaan niet eens van vermoedde …

Wij zeggen …. Doen!!!


Nooit meer kouwe klauwe: geen vastgevroren ruitenwissers meer!

Nooit meer vastgevroren ruitenwissers!!!

ruitenwisserhouder2

We hebben het al eerder gemeld, maar vanwege de enthousiaste reacties nog een keer: deze unieke ruitenwisserhouder voorkomt de ellende van koude handen, sneeuw en ijs wegschrapen en ook nog eens in de vrieskou in gevecht gaan met de altijd vastgevroren ruitenwissers. 

 

 

 

 

(Kerst)diner in stijl

paulbocuse2_200Een prachtig relatiegeschenk, te graveren met elke gewenste beeltenis of tekst: exclusieve set van vier luxe, handgemaakte wijnglazen en een karaf.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief