Blij in de wei

Liesje_200Naast relatiegeschenken, bedrijfs- en promotiekleding en feestpakketten levert Hedi ook (naam)borden in alle soorten en maten. Zo hebben wij onlangs Liesje 33 mogen vereeuwigen. Liesje 33 woont op melkbedrijf De Prinsenhoeve in Vorden.

Waar rook is, is...

Chick-A-Dee_200De Chick-A-Dee rookmelder! Jaja, denkt u nu misschien, die mensen van Hedi zien ze vliegen. Maar dit is het nieuwste product in het uitgebreide Hedi assortiment. De Chick-A-Dee is simpel gezegd een rookmelder in de vorm van een vogel. Deze rookmelder dankt zijn naam en uiterlijk aan de Amerikaanse Black-capped Chickadee.

Met vlag en wimpel

vlaggen_200Op 30 april en 4 en 5 mei wordt er weer volop gevlagd. Maar wist u ook dat Hedi vele soorten vlaggen en spandoeken kan leveren voor uw bedrijf, vereniging of evenement? Zo hebben we voor in de vlaggenmast de standaard vlag, die bedrukt kan worden met uw tekst of logo. Of de beach-/eventvlag, handig om neer te zetten en erg opvallend doordat deze vlag in vele vormen leverbaar is.

Dag van de Verpleging

badset-verpleging_200Zaterdag 12 mei is de Dag van de Verpleging. Op deze dag is er over de hele wereld aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en verzorgenden aan de gezondheidszorg. En dat is hard nodig, want immers deze "helden" zijn onmisbaar voor de gezondheidszorg.

Oranje boven

Octomuts_200Dit jaar wordt een ORANJE-jaar, de voetbalfans onder ons maken zich al op voor het EK en dan volgen in de zomer de Olympische Spelen. Maar eerst is het 30 april: Koninginnedag. En natuurlijk gaan we dan ook in het oranje verkleed.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief