Fietsuh

fietsbel-10024500_200

“Als ik eenmaal met mijn fietsbel bel, ja dan weet je het wel, ja dan weet je het wel”(kent u deze meezinger nog). En u heeft nu zelfs keuze uit hele grappige, leuke en praktische fietsbellen. Zoals de aluminium fietsbel die in rood en zilver te verkrijgen is.

Wie schrijft die blijft

balmain-a5-10634803_200

Wie kent deze zin niet van vroeger? Maar zelfs in het computertijdperk waar we ons nu in bevinden blijft het een must: een notitieboek. Balmain* heeft een lijn vrolijk gekleurde notitieboeken in A6 en A5 formaat.

Lentekle(u)ren!

Clique-Sullivan-027414-geelNaar een feest of verjaardag, een vergadering, de sportclub of… naar het werk, je wordt wel vrolijk van deze kleurige blouses. Graag stellen wij de “Sullivan” van het Scandinavische merk Clique aan u voor. Een hip twill shirt van 100% katoen, verkrijgbaar in de maten XS-XXL.

3-2-1 … START

BBQ-10007400_200Hierbij verklaren wij het BBQ seizoen voor geopend! En wat is er (naast natuurlijk het vlees) onmisbaar voor de BBQ? Juist, het gereedschap! Vastpakken, draaien, prikken en uitserveren.

Size doesn’t matter

mini-toetsenbord-12338200In de categorie “Klein Maar Fijn” mag dit item niet ontbreken: het mini toetsenbord! Sluit dit mini toetsenbord aan op uw PC, smartphone, playstation of iPhone en communiceer met de hele wereld.

Inpakken en meenemen

Een iPhone, tablet, camera, wie heeft ze niet tegenwoordig. En waar worden ze allemaal wel niet mee naar toe gesleept. Hoe mooi is het dan om vrolijke zomerse beschermhoezen te hebben. Dé kleuren van 2012: oranje, blauw en rood. Jaja, het EK Voetbal (aanvalluhhhh) en de Olympische Spelen zijn in aantocht.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief