Afslaan op niveau!

Professional Pack & New Balls Please …

Een heel leuk, professioneel ogend golfcadeau, dat uw bedrijfslogo of slogan nadrukkelijk onder de aandacht brengt. Deze mooi gestileerde Professional Pack bevat  een bedrukte (1-4 kleuren) pitchfork, balmarker en 5 bedrukte tees. Daarnaast kunt u er twee golfballen bij in doen. De Packs zijn er natuurlijk in meerdere uitvoeringen, in prijs en uitvoering varierend.

Duurzaam opladen: goed voor uw relaties én voor het milieu!!

De Powerbox Solarcharger

Overal te gebruiken waar het zonnetje ook maar een beetje – eventjes – schijnt of er een hele heldere dag is. De oplader gebruikt ‘gratis’ zonne-energie om uw mobiele telefoon en andere apparaten op te laden. Duurzamer kan niet natuurlijk. Natuurlijk ook weer te voorzien van u bedrijfslogo of andere beeltenis.

Weer zo’n grappige Electronic Gadget

Mini Bluetooth flexible keyboard

Een hele mond vol, maar weer hoog genoteerd in de HEDI-categorie: ‘wat gemakkelijk, je moet er maar op komen!’ Een klein en flexibel, zwart Bluetooth toetsenbord dat je overal mee naartoe kunt nemen en uitermate hygienisch is, plus waterbestendig. Via de Bluetooth toepassing uitermate makkelijk te verbinden met een smartphone.

FORE!!!!

HEDI’s Themaweek van het Golfen brengt u op swingende ideeën!

De zomergreens raken steeds drukker bevolkt, in het clubhuis lonken de lekkere after-golf drankjes en de handicaps schreeuwen om verlaging. Kortom: golfseizoen dient zich onweerstaanbaar aan. En daar kunt u mooi gebruik van maken. Want een rondje golf is nog steeds een heel erg geschikte mogelijkheid om flink aan netwerk en relaties te werken. En HEDI denkt èn golft daarin heel graag met u mee!

Tenslotte: met een vette knipoog …. leest u de Famous Quotes on Golf onderaan de artikeltjes maar eens …. Doen het altijd goed in het clubhuis!

FORE!!!!


HEDI’s Themaweek van het Golfen komt eraan!!

Het wordt weer drukker op de banen, de zomergreens raken weer bevolkt en in het clubhuis lonken de lekkere after-golf drankjes.
Dus zorgen wij in de week van 19 t/m 23 maart ervoor dat onze site elke dag speciale relatiegeschenken en handige hebbedingetjes voor golfers onder uw aandacht brengt.
Want een rondje golf is nog steeds een heel erg geschikte mogelijkheid om flink aan netwerk en relaties te werken.
HEDI denkt èn golft met u mee!

Fifteen Love!

HEDI slaat een Ace met deze spectaculaire Actie-aanbieding!

Het tennisseizoen komt er aan: op zondag 1 april (onvermijdelijk: het is inderdaad geen grap) wordt het officieel geopend. Voor die tijd wordt er natuurlijk al druk geoefend en is de tenniskleding al uit de mottenballen gehaald. En daar willen we het even over hebben dus. Want met deze speciale aanbieding kunnen hele teams, clubs of vriendengroepen zich erg voordelig en origineel in het nieuw steken. Wilt u als bedrijf of ondernemer sponsoren of om andere redenen in een mooi uniform investeren, dan is dit de kans. Prima kwaliteit kleding (gerenommeerd merk: Jako) en natuurlijk te voorzien van alle mogelijke boodschappen, logo’s, slogans etc.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief