EK Voetbal: Relatiegeschenk van de Week

In de Buitencategorie van ‘Je-moet-er-maar-op-komen’: de Oranje Big Message Pen. Een originele, opvallende pen, dat sowieso al. En bovendien een ideaal relatiegeschenk voor iedereen die interesse heeft in het EK voetbal en in Oranje – en wie heeft dat niet? Want de roterende huls is standaard bedrukt met datum, tijd en tegenstanders in de openingswedstrijd, de groepswedstrijden en de finales (nou ja, die laatste dan alleen datum en tijd, zonder deelnemers, want zelfs wij zijn niet helerziend).

HEDI denkt – dorstig – verder …

Meedenken staat bij ons hoog in het vaandel. En pro-actief zijn. Dus, met het oog op verjaardagen, voetbalavondjes en allerhande andere dorstige thuisevenementen, presenteren wij: de flessen- en blikjesmat. Huh? Kijk nog maar eens goed: een heel handig matje dat in elke koelkast past en waardoor u moeiteloos tien flessen of blikjes kunt opstapelen.

‘Je gaat het pas zien als je het door hebt’

De EK Voetbal biedt mooie kansen voor actieve ondernemers. ‘Onze jongens’ doen mee, zitten in een zware poule maar zijn zeker niet kansloos. Nederland zal dus weer oranje zijn en de fans zijn al op jacht naar de meest originele, grappige of extravagante kleding, mutsen, petten ….nou ja, noem maar op. HEDI wil u graag gidsen in de zoektocht om voetbalfans iets leuks te bieden en daardoor uw boodschap te communiceren.

Al die troep in de auto!

Op de wintersport, tijdens lange autoreizen of zelfs bij het boodschappen doen; op de een of andere manier slingeren er altijd weer papieren, kaarten, zonnebrillen, snoeprepen en aanverwante zaken rond in de auto. Daarom is deze ‘Seat Back Organizer’ zo’n handig en origineel relatiegeschenk.

Let op: HEDI-nieuws heet van de naald!!!!

Van 11 – 13 januari wordt in Düsseldorf de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa gehouden. Elk jaar weer presenteren honderden bedrijven de meest uiteenlopende relatiegeschenken, gadgets en ‘hebbedingetjes’. Elk jaar ook is HEDI uiteraard aanwezig om de leukste, origineelste en inventiefste producten voor onze clientèle te scoren. Maar dit jaar gaan we nog iets meer doen: vanaf woensdag 11 januari t/m vrijdag 13 januari zetten we elke dag de meest opmerkelijke producten die we tegen komen op de site.

Riders on the storm …

We brengen ‘m maar weer even onder de aandacht want hij is helemaal handig om in deze winderige dagen te hebben – en dus ook om als relatiegeschenk weg te geven. Een unieke en mooi gestileerde paraplu die windbestendig is tot maar liefst vlagen van 120 kilometer per uur … oftewel windkracht 12: orkaankracht! Terwijl in Nederland windkracht 10 al een grote zeldzaamheid is. Dus het omslaan of helemaal in de vernieling waaien tijdens een lekkere hoosbui is voorbij.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief