‘As je wil winnen moet je wel scoren’

oranjehandschoenen_300’s Werelds grootste voetbalorakel Johan Cruijff slaat, zoals wel vaker, de spijker op zijn kop. En HEDI wil zijn relaties natuurlijk heel graag de kans bieden in 2012 flink te scoren. Want dan vindt van 8 juni t/m 1 juli de EK Voetbal plaats in Polen en de Oekraïne. Regelrechte kanshebber: niemand minder dan ons eigen Oranje. Deze EK belooft dan ook een ongekende happening te worden, die volop kansen biedt om uw bedrijf origineel en nadrukkelijk onder de aandacht te brengen. HEDI biedt, tegen bijzonder gunstige voorwaarden, talloze mogelijkheden. Ook ‘op maat gemaakte’ relatiegeschenken in (hele) grote aantallen, omdat u geruime tijd van tevoren bestelt (liefst – uiterlijk - begin januari).

Oranjegekte

Exclusief, nu ook bij HEDI: World of Rituals verzorgingspakketten

tao-ritualsThe World of Rituals is een bijzonder populair, exclusief concept dat internationaal furore heeft gemaakt. De missie van Rituals is simpel: Met een beetje extra aandacht voor de kleine genoegens van het leven, transformeer je dagelijkse routines in mooie rituelen. Die verwenmomenten worden gecreëerd met originele producten die variëren van lichaams- en gezichtsverzorging, yogakleding en badlinnen tot geurkaarsen, parfum, make-up en thee. 

Speciale Eindejaarsaanbieding ‘personal’ pennenset als exclusief eindejaarsgeschenk

De pennenmerken Waterman en Parker zijn genoegzaam bekend en staan voor kwaliteit en styling. HEDI is blij, deze hoogwaardige pennen aan te kunnen bieden als bijzonder relatiegeschenk, in een speciale Eindejaarsaanbieding.


Exclusieve pennen in prachtig vorm gegeven etuis, zoals u van ons gewend bent te graveren en te bedrukken met een persoonlijke boodschap, logo of (bedrijfs)naam. Mogelijkheden te over, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en op alle prijsniveau’s. Informeert u eens – uiteraard vrijblijvend – naar de vele mogelijkheden. U zult versteld staan!

Geen uitglijers met HEDI

10972_groot_1Hoe kun je nou je relaties verrassen met iets dat ze echt niet verwachten – en dat minimaal goed is voor een glimlach? Door één – of meerdere natuurlijk – van onze speciale wintergeschenken te voorzien van uw logo, boodschap of beeltenis en uw klanten en relaties daarmee de winter helpen door te komen …

HO HO HO! Santa is almost coming to town!

postpakket_200Kerst nadert met rappe schreden, maar het kan nog steeds: uw Kerst- en Eindejaarspakketten bestellen bij HEDI. Onze medewerkers helpen u graag om snelle, maar altijd originele en gewaardeerde keuzes te maken. Tientallen jaren ervaring zorgen er bovendien voor dat de Kerstman ook dit jaar weer aangenaam verrast zal zijn door het enorme aanbod en de bijzondere mogelijkheden.

Kerstmis komt eraan ...

De gezelligste tijd van het jaar … koude en sneeuw buiten – met name dat laatste hopen we dan - en warmte en vrolijkheid binnen. Onze Eindejaars- en Kerstpakketten vormen nog steeds een hele originele manier om uw medewerkers te bedanken en te stimuleren, om uw relaties te laten merken dat u hen waardeert en om de Kerstdagen en Oud en Nieuw extra luister bij te zetten.

frieteke_500

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief