Hockey doe je met een stokkie


Maar bij HEDI met een paraplu!!!

Weer een relatiegeschenk uit de Buitencategorie Originaliteit. Hockey zit nu in de winterstop, alleen de harde kern speelt in de wintercompetitie en in maart begint het hele circus pas weer echt. Een heel mooi moment dus om eens clubleden, commissieleden, bestuur, supporters, personeel, directie, noem maar op, echt te verrassen met dit hele gave relatiegeschenk. Sta je lang het veld en … komt die ballll …. Dan kun je onmiddellijk reageren en kinderen, collega’s en supporters overtuigen van een superieure techniek en stickvoering.

SDC5100/10 PHILIPS CUSHION SPEAKER

Ja, dat bestaat ook!

De Cushion Speaker


Nee, geen pratend kussen, maar wel een erg apart, verrassend promotiegeschenk. Het recept: men neme een comfortabel kussen dat perfect op uw schoot past. Voeg daaraan toe: digitale stereo speakers, voorzien van een USB stekker, voor de verbinding met uw laptop. Integreer dit allemaal en u en/of uw relatie hebben de beschikking over de Cushion Speaker.

XD Design

Tea for Two …

Handig, gezellig en lekker. Aan de waterkant, langs het voetbalveld en op de parkeerplaats, maar ook op de chique gedekte tafel in de tuin. Zeer fraai gestileerde thermosfles met twee mokken en handvat, de ‘Wave Grip’. In zilver, zwart en rood en met een inhoud van maar liefst 700 ml. Vier kopjes thee of koffie dus – en ook aardig wat glaasjes glühwein … De roestvrij stalen en dubbelwandig geïsoleerde vorm garandeert lange tijd hete - of koude – drank.

EK-relatiegeschenk van de Week (sexy man en sexy vrouw tuinschort)

Countdown naar de EK Voetbal: nog 16 weken!

Laten we ervan uitgaan dat ‘Onze jongens’ vaak spelen. Dat lijkt logisch, in ieder geval drie keer en als Ze Zjermanz even worden verslagen nog weer vaker. Dat is dus een zekerheidje. Dan gaan we er ook vanuit dat het lekker weer wordt. En dat betekent: voor of na de wedstrijd barbecueën natuurlijk. Biertje of frisje erbij en smullen.

Laat maar komen die Elfstedentocht!

Geen last van de kou met topmerk Craft thermokleding….

Vraag een ervaren wintersporter naar Craft en hij of zij zal gelijk beginnen te vertellen hoe goed de isolerende en tegelijkertijd ademende thermokleding wel niet werkt. Het sportkledingmerk staat natuurlijk niet voor niets  bekend als top of the bill. Elk isolerend kledingstuk is dun, maar bestaat echter wel uit drie lagen en zowel verkoeling bieden als warm houden, terwijl het wel ‘ademt’. Inmiddels is zowel in de sportwereld als daarbuiten genoegzaam bekend, dat Craft ook perfect gemodelleerde bovenkleding heeft.

Digitale fotolijst

Sweet memories ….

Een bekend gezicht, maar toch een heel leuk relatiegeschenk dat heel erg lang meegaat. En elke keer dat je kijkt toch weer een goed gevoel geeft. Deze digitale fotolijst (7 inch) heeft een geheugen van maar liefst 16 MB, dus goed voor aardig wat foto’s.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief