Een smakelijk Paaslogo

Pasen 2012

In de categorie ‘origineel en iets luxer’, dit Paasrelatiegeschenk. Een mooi gestileerd wit, zwart of rood doosje met drie (Paas)chocoladebonbons plus een chocolade bonbon die is voorzien van het door u geselecteerde full colour logo.

Zoek de zon op!! Wie durft????

Hedi wel!

Misschien is het een beetje het noodlot verzoeken, maar we doen het toch: de zonnebrillentijd breekt weer aan! Dwing het mooie weer af door als relatiegeschenk zonnebrillen te weg te geven. Te voorzien van naam, (bedrijfs)logo of anderszins op de pootjes of andere geschikte plekken, t/m het glas!
Populair en trendy dit jaar zijn de ‘Crockett-zonnebrillen’ (voor de jeugdigen onder ons: van die heeele oude tv-serie Miami Vice en die wat minder antieke gelijknamige film).

Één ei is geen …. chocolade Paasei

Pasen 2012

Relatiegeschenken bestaan er in talloze soorten en maten. En een leuke, welkome attentie hoeft niet groot of peperduur te zijn. Daarom maken we u even opmerkzaam op deze drie Paasei-attenties. Natuurlijk te voorzien van uw eigen persoonlijke noot: bedrijfslogo, beeltenis, slogan, noem maar op.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief