(Kerst)diner in stijl

paulbocuse2_200Een prachtig relatiegeschenk, te graveren met elke gewenste beeltenis of tekst: exclusieve set van vier luxe, handgemaakte wijnglazen en een karaf.

Een bijzonder relatiegeschenk!

Samen ‘ovenheerlijke’ pizza maken met de Pizzarette

pizarette_200Een heel aparte attentie die overduidelijk maakt dat u een relatie erg waardeert: de Pizzarette. Met deze hi-tec verwarmingsplaat met terracotta koepel maak je met meerdere mensen tegelijk erg lekker minipizza’s.

Ski-jacks van wereldklasse

Craft werkt!

craft2_200Thermokleding heb je in allerlei soorten en maten. En merken. Maar vraag iemand die er verstand van heeft naar Craft en hij of zij zal onmiddellijk enthousiast worden. Want het sportkledingmerk staat – terecht -  bekend als top of the bill. Elk isolerend kledingstuk is relatief dun, bestaat echter wel uit drie lagen en kan naar keuze verkoeling bieden of warm houden, waarbij het wel ‘ademt’.

Duizend bommen en granaten!

kuifje_300Kuifje, oftewel Tin Tin in de meeste andere landen, is enorm populair. Zijn albums verkopen nog steeds wereldwijd met miljoenen tegelijk en ook de animatiefilm (van Steven Spielberg!) over de Belgische journalist breekt alle records. Samen met kapitein Haddock is hij mateloos populair.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief