Jeugdherinneringen

Wie kent hem niet: de RUBIK CUBE. Hét fascinerende en uitdagende spel van vroeger. Draaien, draaien….en…helaas, toch een verkeerde kleur in het vlak. De Rubik Cube gaat al ruim 30 jaar mee en heeft gelukkig niets van zijn aantrekkingskracht verloren. Als eerbetoon aan dit unieke object is er nu een speciale kantoorlijn.

Hohoho

altNa de eerste zonnestralen in de warme maart-maand lijkt het nog ver weg… maar over 38 weken is het alweer KERST! Hedi is al druk bezig met de voorbereidingen voor Kerst en de feest- en eindejaarspakketten. Kerstbeurzen zijn bezocht, monsters voor de showroom zijn besteld en er wordt gestart met het inrichten van onze speciale Kerstshowroom.

Zoek de zon op!! Wie durft????

Hedi wel!

Misschien is het een beetje het noodlot verzoeken, maar we doen het toch: de zonnebrillentijd breekt weer aan! Dwing het mooie weer af door als relatiegeschenk zonnebrillen te weg te geven. Te voorzien van naam, (bedrijfs)logo of anderszins op de pootjes of andere geschikte plekken, t/m het glas!
Populair en trendy dit jaar zijn de ‘Crockett-zonnebrillen’ (voor de jeugdigen onder ons: van die heeele oude tv-serie Miami Vice en die wat minder antieke gelijknamige film).

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief