Countdown naar de EK Voetbal!!! Nog 17 weken!

‘Je gaat het pas zien als je het door hebt’

Hij komt eraan, en wij doen mee! Zestien miljoen bondscoaches beginnen warm te lopen voor de EK Voetbal in Polen en de Oekraïne. Onze jongens zitten in een zware poule en kunnen alle steun gebruiken. Dus zal Nederland, traditioneel, weer helemaal oranje zien. Een uitgelezen moment om uw bedrijf op een originele manier te promoten, weten wij. Want HEDI ziet, ook traditioneel, overal mogelijkheden. Maar in de EK wel hele grote! Dus, wat dacht u hiervan als relatiegeschenk?

Kijk mama zonder tanden!!

Nooit op je gezicht gaan met de Cordless Jumping Rope

Zowel voor volwassenen als kinderen een erg leuk relatiegeschenk. En natuurlijk precies in lijn met alle goede voornemens over Meer Bewegen en afvallen. Dat bewegen kan nu op de vierkante meter, want met dit springtouw-zonder-koord kun je echt overal trainen; de balletjes aan korte stukjes koord mken dezelfde beweging als bij een ‘gewone’ sprong. Dat is heel mooi, want touwtjespringen is een buitengewoon effectieve vorm van bewegen, weten we uit de inspanningsfysiologie.

Retro Phone Receiver … HEDI phone home!

HEDI jaagt op de laatste dag van de PSI-beurs in Düsseldorf nog harder op bijzondere relatiegeschenken voor zijn cliëntele… Hoezo origineel? Kom hier maar eens op!!

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden … Zelfs als doorgewinterde beursgangers schoten wij in de lach.

Ondraaglijke spanning

in de autobanden dan …

Niet meer stoppen bij een tankstation en dan wachten op je beurt of geld in een automaat moeten gooien. Deze bandenspanningsmeter (excusez le mot) is tijdens de winter natuurlijk erg handig, om altijd te zorgen voor een juiste spanning - dus goede grip op de weg. Maar ook wanneer er temperatuursverschillen zijn, want dan kunnen de banden lucht verliezen. Of wanneer u ergens over heen bent gereden. En zuinig, want te zachte banden kosten minstens tien procent meer brandstof.

Superbeveiligde USB-stick van Victorinox

 

Rechtstreeks van de PSI, de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa

De laatste beursdag vandaag: vrijdag de 13e … Maar HEDI had alle geluk van de wereld door dit hele bijzondere relatiegeschenk te vinden. En natuurlijk het onder uw aandacht te kunnen brengen….

Het Zwitserse merk Victorinox kennen we eigenlijk allemaal wel. Bekend van het zeer  solide rode ‘zakmes’, de Swiss Army Knife. Door dit werkstuk ‘zakmes’ te noemen doen we het eigenlijk tekort, want Victorinox staat wereldwijd bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit. Het Swiss Army Knife is een begrip. Warte mal, zullen de Zwitsers hebben gedacht: zoiets kunnen we ook op een ander vlak.

Wat denkt u hier dan van?

Ook dit kwamen we tegen op de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa.

Even lekker proosten….!
Opvallende multicolor kurkentrekker


Deze kurkentrekker annex flessenopener is uiteraard handig en trekt de aandacht als-ie op de tafel ligt. In allerlei kleuren en motieven te leveren, aan beide kanten, en natuurlijk met logo, bedrijfsnaam of slogan. Gewenste afbeeldingen worden aangebracht via een zelfklevende sticker en gecoat met een speciale transparante epoxyhars-laag.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief