Mary Poppins move over!

De duurzame Blunt (storm)paraplu

Iedereen die ooit een paraplu heeft vast gehad in harde wind weet wat er in 99 van de 100 gevallen gebeurt … Maar nu niet meer. De stijlvolle Blunt paraplu, leverbaar in vijf kleuren, heeft een uitgekiende, speciale constructie die voorkomt dat het doek ‘omslaat’ en je kletsnat wordt. 

marypoppins_400

Nieuw en heel bijzonder!

Full color bedrukken van leren mappen, etuis, portefeuilles etc. etc.

Een voorbeeld van bedrukte lederen etuis

HEDI is blij nu ook een nieuwe, heel bijzondere service te kunnen bieden aan onze klanten: full color bedrukken van leer. Tot voor kort was dit een erg lastig en duur procedé, maar nieuwe technieken en een intensieve speurtocht naar een betrouwbare leverancier hebben een prima resultaat opgeleverd.

Merry Christmas bij Hedi!

Hij is weer open: onze Kerstshowroom. Inderdaad, buiten schijnt de zon en is het zomers warm, maar we weten dat u het prettig vindt om ruim te voren te kunnen plannen. Bovendien worden Kerst- en Eindejaarspakketten gewoon erg gewaardeerd door de ontvangers. Altijd weer een reden voor ons om er veel zorg aan te besteden. U krijgt daardoor ruim de tijd om een afgewogen keuze te maken.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief