Pasen 2012

(Paas)Haasje over!


Een kleine drie weken, en dan is het alweer Pasen, 8 en 9 april. Per definitie elk jaar weer een gezellig familiefeest en, wat kunt u anders van Hedi verwachten, voor ons een prima gelegenheid om onze relaties en klanten te wijzen op de promotionele mogelijkheden voor hun bedrijf en organisatie. Dat kan al heel makkelijk en hoeft echt geen ‘goudgeld’ te kosten. Niet voor niets is een oude waarheid: het zijn de kleine dingen die het ‘m doen …

Golf is a game where white men can dress up as black pimps and get away with it. Robin Williams

Oh ja??? HEDI denkt daar iets anders over!

Daarom bieden we u een heel brede range aan van mooie, trendy en wel degelijk elegante golfkleding. Van gerenommeerde merken als Wilson’s, Footjoy, Callaway, Nike, Adidas en nog veel meer. Polo’s, thermokleding, sweaters, pulls, noem maar op. En uiteraard in tal van kleuren, te bedrukken met iedere slogan, kreet, bedrijfslogo of beeltenis die u wenst.

Annie hou jij me golftassie ff vast

Kiezen is moeilijker dan dragen

Golftassen hebben we natuurlijk in alle maten en soorten. En een mooie tas is natuurlijk een in het oog lopend relatiegeschenk, dat nadrukkelijk – en vriendelijk – in de aandacht komt op de golfbaan. Volop keus bij HEDI, het is maar net wat u wilt.

Een golfer is een visionair …. met de Golfverrekijker

&
Below par putten op kantoor

Twee grappige en originele relatiegeschenken die de ontvangende golfenthousiast erg zal waarderen. In de eerste plaats de golfverrekijker. Huh? Inderdaad, Hedi zou Hedi niet zijn als we niet nog een bijzonder gadget hadden gevonden, dan nu binnen de golfwereld. De golfverrekijker is uitstekend te gebruiken om de juiste afstand te berekenen tot de vlag (en de hole dus). Dat maakt het kiezen voor de juiste club een stuk gemakkelijker en – in ieder geval theoretisch – de kans op een goede slag dus groter.

Een Golftoernooi of Clinic organiseren

Méér dan achttien holes

Het zijn natuurlijk evenementen die bij uw relaties altijd in de herinnering blijven: een golftoernooi of clinic. Kan een geweldige dag zijn, met als ‘beloning’ veel goodwill en perfecte promotie voor uw bedrijf, instelling of organisatie. En hoe beter het in elkaar zit, des te groter het positieve effect. En daar kan HEDI nou erg goed bij helpen. Wij denken met u mee en leveren alle mogelijke producten die u voor zo’n promotionele dag nodig hebt.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief