Oh kom er eens kijken!

dezakvansinterklaasWat HEDI in de schoentjes kan doen … Nu nog, op korte termijn leverbaar voor zoete kindertjes: met leuke attenties gevulde jute ‘Sinterklaaszakken’ van klein tot groot. Kruidnoten, chocoladeletter, chocolademunten, speculaas, sintschuim en/of banketstaaf, alles is mogelijk, ook in combinatie natuurlijk.

Kijk! Over handig gesproken!

Nooit meer vastgevroren ruitenwissers!!!

ruitenwisserhouder2

Je moet er maar op komen! Dat is 1. HEDI gaat voor 2: dan moet je het ook weten te vinden en aan je relaties aanbieden. Want natuurlijk zijn we altijd op zoek naar dat ene product dat net even onderscheidend is. Waarvan uw klanten en relaties zeggen: goh, dat is leuk, nuttig en superorigineel! Zodoende, deze toch tamelijk unieke aanbieding (niemand heeft ‘m in het assortiment).

 

 

 

 

2012 staat alweer voor de deur …Waar blijft de tijd?

Bij HEDI natuurlijk!

kalender2012-200Het is alweer tijd om ‘vooruit’ te denken. Dus hebben wij traditiegetrouw weer voor u in ons assortiment: kalenders en agenda’s in alle soorten en maten, bedrukkingen en vormen. Om op te hangen, neer te zetten, in de binnenzak te dragen of op het bureau neer te leggen. Met ruimte voor dagen, weken, kwartalen, maanden, …

Zichtbaar in de mist

reflectievest_300Of in het donker, in de regen of sneeuw natuurlijk. Tijdens het fietsen naar school, naar het werk, wandelen, joggen, Nordic Walking, noem maar op. HEDI zorgt ervoor dat u uw relaties (en hun kinderen) aangenaam kunt verrassen met erg nuttig relatiegeschenken. Zoals een reflecterende wrap, die je om je armen heen slaat en die vervolgens duidelijk oplicht als een (auto)lamp) erop schijnt. Of een reflectievest, dat natuurlijk nog opvallender is in de duisternis of mist.

16 miljoen bondscoaches en de EK

EK2012LogoDaar is ons fenomeen Johan weer. "Ik ben er nog steeds van overtuigd dat zoals ik het doe je het moet doen want anders zou ik het niet doen." HEDi vindt dat ook. Dus, iets minder Cruijffiaans: wie vooruit denkt aan de EK voetbal in juni 2012 (in het besef dat Nederland 100 procent zeker mee doet en favoriet is) kan daar echt leuke promotionele activiteiten mee ondernemen. Waarom noemen we deze mogelijkheid zo vroeg?

Opgelet Santa! Last Minute Kerstpakketten in de aanbieding!

gelukis_200Santa Claus heeft zijn slee nog niet helemaal vol; het kan dus nog steeds, een mooi en origineel kerstpakket bestellen bij HEDI. U kunt snel en handig kiezen uit de brochure, maar natuurlijk ook zelf uw pakket samen stellen, op maat zogezegd. Wij helpen u daar graag bij en gidsen u dan het liefst even door onze showroom.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief