What’s Appening????

Heet van de Naald!!

HEDI is ‘op jacht’ naar bijzondere relatiegeschenken op de PSI, de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa

Iedereen heeft inmiddels wel een aantal Apps op zijn telefoon. En veel bedrijven en ondernemingen brengen Apps uit want ze zijn razend populair. Maar dit is nieuw:
een sleutelhanger van uw eigen App.

Slippertje van Oranje

slippers_400Heet van de Naald
Tegengekomen op de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa in Dusseldorf

Eenvoudige, maar grappige en behoorlijk opvallende Oranje slipper. Op maat te maken door de drager of draagster en gegarandeerd goed voor een glimlach. Uiteraard te voorzien van logo, bedrijfsnaam of afbeelding en daardoor een origineel relatiegeschenk. In de aanloop naar het EK Voetbal in juni iets om te onthouden natuurlijk. En laten we ze als aanmoediging voor ‘onze jongens en meisjes’ op de Olympische Spelen in juli ook niet uitvlakken. 2012 wordt hoe dan ook een Oranje sportjaar. En HEDI durft daar wel een Slippertje van Oranje voor te maken … of je nou op grote of kleine voet leeft.

Heet van de Naald op de PSI

Dit kwamen we tegen op de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa:

Wereldwijde USB-oplader

usblader

Origineel om cadeau te geven, en sowieso al handig in eigen land – laat staan in landen waar de stopcontacten net iets anders zijn … Deze fraai gestileerde witte USB-oplader kan tegelijkertijd twee apparaten van nieuwe energie voorzien. In 150 landen wereldwijd …
Het handzame stekkertje met kabel is voorzien van een gepatenteerd stekkermechanisme en daardoor ideaal voor het opladen van alle mogelijke USB-apparaten. Van mobieltje, TabletPC en MP3-speler tot GPS, video/CD-speler en PDA. Uiteraard kan HEDI de USB-oplader voor u voorzien van logo en/of bedrijfsnaam. Dit is nu iets wat we even bij u onder de aandacht willen brengen. Er komt de komende beursdagen zeker nog meer origineels, opvallends en verrassends aan!

Aiai die iPad!

Heet van de Naald!!

Nieuw op de PSI, de grootste relatiegeschenkenbeurs van Europa

Soms vragen we ons af: waarom hebben we dit originele relatiegeschenk niet zelf bedacht? Nou ja, HEDI is nu eenmaal meer bezig met klanten en relaties creatief van dienst te zijn dan met zelf producten te bedenken. Maar we zoeken ze wel natuurlijk en vinden ze ook. Zoals deze nieuwe portfolio, die in Düsseldorf op de PSI wordt gepresenteerd.

Je moet er maar op komen!

paraplumetlichtZien waar je loopt in de regen

Als je dit ziet denk je: ja, natuurlijk. Maar je moet er wel op komen en het in productie nemen. En het dan presenteren op de PSI – zodat wij onze klanten en relaties er opmerkzaam op kunnen maken. Want dit artikel is natuurlijk ideaal voor iedereen die ooit wel eens in het donker in de regen loopt: een paraplu met aan het eind van de steel een krachtig lampje. Om net even die diepe plas, tak of stoeprand te ontwijken (of die hondendrol … excuses, maar het is wel de realiteit). En het (auto)slot gemakkelijk te vinden, even in de tuin te kunnen kijken. Mogelijkheden te over. En zoals u van HEDI   gewend bent: u kunt de paraplu’s uiteraard in meerdere kleuren krijgen, desgewenst voorzien van logo, slogan, noem maar op. Met Droge-Voeten-Garantie (uitsluitend bij oordeelkundig gebruik …).

EK Voetbal: Relatiegeschenk van de Week

In de Buitencategorie van ‘Je-moet-er-maar-op-komen’: de Oranje Big Message Pen. Een originele, opvallende pen, dat sowieso al. En bovendien een ideaal relatiegeschenk voor iedereen die interesse heeft in het EK voetbal en in Oranje – en wie heeft dat niet? Want de roterende huls is standaard bedrukt met datum, tijd en tegenstanders in de openingswedstrijd, de groepswedstrijden en de finales (nou ja, die laatste dan alleen datum en tijd, zonder deelnemers, want zelfs wij zijn niet helerziend).

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief