We look cute …

But we party hard!!!!

Dat is de zeer terechte slogan van deze boxjes, eenvoudig aan te sluiten op notebook, laptop of MP3 speler. En inderdaad, ze zien er schattig uit maar hebben een prachtig vol geluid, inclusief een rijke bastoon. Makkelijk mee te nemen en eventjes ergens neer te zetten, ruimte vragen ze immers amper. Natuurlijk aan te passen aan uw eisen, met logo, slogan of beeldmerk.

Net iets anders …

Een zitzak voor je mobieltje

Weer zo’n hebbedingetje/relatiegeschenk dat zonder enige twijfel een glimlach teweeg brengt bij de ontvanger. Een universele telefoonhouder, in diverse kleuren en in het exclusieve ‘model zitzak’. Grappig om te zien en bovendien superhandig.

Eerst naar de schoenen kijken!

(Ga je vanzelf doen met deze set!)

md-200711-shoesVroeger zei onze tante, die erg op goede manieren was gesteld en ook nog eens in een groot bedrijf werkte met veel sollicitanten: “eerst naar de schoenen kijken! “ Volgens haar was de toestand van de schoenen, plus de smaak waarmee ze waren gekozen en bij de rest van de kleding pasten, een goede graadmeter om iemand in te schatten.

Help mijn klant is klusser!

Mooi zo!

Volgens recent onderzoek doet ruim 80 procent van de Nederlandse mannen wel eens een klusje in huis. En … schrik niet …. Zo’n 50 procent van de dames!!
Bezig aan een inhaalrace, het ‘zwakke’ (pardon) geslacht. Reden temeer voor HEDI om zowel heren als dames te verrassen met dit originele artikel.

WIFI op de Mount Everest?

Gebruik van maken!

Mount-EverestDat kan, zonder de hele tijd met die laptop te moeten sjouwen – laat staan klimmen. Met deze stevige rugzak, voorzien van een beveiligd vak voor de laptop, kun je bij wijze van spreken de top van Mount Everest halen. Om bijvoorbeeld even te skypen met de familie thuis, die dan gelijk het schitterende uitzicht kan zien.

Altijd leuk!

Originele en speelse sleutelhangers

Je krijgt er nooit genoeg van: onze ouwe trouwe sleutelhanger. Altijd een leuk presentje, helemaal natuurlijk wanneer hij weer eens iets anders dan anders is.
Zoals de drijvende versie, doorzichtig en voorzien van een kurk. Of, voor doe-het-zelvers die altijd ‘paraat’ willen staan, de autoband rolmaat. Op elk moment van de dag te gebruiken en altijd bij je. En tenslotte: de Libelle, ook doorzichtig en voorzien van een waterpas. Nog zo’n handig item dus.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief