By the way …. U wilt toch ook zo weinig mogelijk missen?

hedinb_butAbonneer u dan op onze HEDI Nieuwsbrief!

Met leuke gadgets, verrassende acties, de beste producten en aantrekkelijke, speciale aanbiedingen. Even op de site uw mailadres invullen en wij verrassen u elke week met de origineelste, bijna onweerstaanbare aanbiedingen en daarnaast ook nog met  producten en artikelen waar u het bestaan niet eens van vermoedde …

Wij zeggen …. Doen!!!


Nooit meer kouwe klauwe: geen vastgevroren ruitenwissers meer!

Nooit meer vastgevroren ruitenwissers!!!

ruitenwisserhouder2

We hebben het al eerder gemeld, maar vanwege de enthousiaste reacties nog een keer: deze unieke ruitenwisserhouder voorkomt de ellende van koude handen, sneeuw en ijs wegschrapen en ook nog eens in de vrieskou in gevecht gaan met de altijd vastgevroren ruitenwissers. 

 

 

 

 

(Kerst)diner in stijl

paulbocuse2_200Een prachtig relatiegeschenk, te graveren met elke gewenste beeltenis of tekst: exclusieve set van vier luxe, handgemaakte wijnglazen en een karaf.

No HO HO HO!

winterklaar_200Het mag wel de favoriete kreet van Santa Claus zijn, ho ho ho, maar voor het uitkiezen van Kerstpakketten en uitleveren gaat-ie (bij HEDI dan) niet op! Nog steeds kunt u alle mogelijke Eindejaarspakketten bestellen uit onze brochure. Kijk eens verder op de site, mogelijkheden te over en wij bezorgen wanneer en waar u dat wilt.

Ka ka ka ka koud hè!

koudhe_Blauw_200Ook in barrre koude, warmte biedend en tegelijkertijd vocht afgevend aan de buitenlucht; fleece kleding. HEDI biedt  een enorme collectie, van sjaals en mutsen tot handschoenen en jacks, noem maar op.

Ski-jacks van wereldklasse

Craft werkt!

craft2_200Thermokleding heb je in allerlei soorten en maten. En merken. Maar vraag iemand die er verstand van heeft naar Craft en hij of zij zal onmiddellijk enthousiast worden. Want het sportkledingmerk staat – terecht -  bekend als top of the bill. Elk isolerend kledingstuk is relatief dun, bestaat echter wel uit drie lagen en kan naar keuze verkoeling bieden of warm houden, waarbij het wel ‘ademt’.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief