HO HO HO! Santa is almost coming to town!

postpakket_200Kerst nadert met rappe schreden, maar het kan nog steeds: uw Kerst- en Eindejaarspakketten bestellen bij HEDI. Onze medewerkers helpen u graag om snelle, maar altijd originele en gewaardeerde keuzes te maken. Tientallen jaren ervaring zorgen er bovendien voor dat de Kerstman ook dit jaar weer aangenaam verrast zal zijn door het enorme aanbod en de bijzondere mogelijkheden.

Kerstmis komt eraan ...

De gezelligste tijd van het jaar … koude en sneeuw buiten – met name dat laatste hopen we dan - en warmte en vrolijkheid binnen. Onze Eindejaars- en Kerstpakketten vormen nog steeds een hele originele manier om uw medewerkers te bedanken en te stimuleren, om uw relaties te laten merken dat u hen waardeert en om de Kerstdagen en Oud en Nieuw extra luister bij te zetten.

frieteke_500

Nieuw en heel bijzonder!

Full color bedrukken van leren mappen, etuis, portefeuilles etc. etc.

Een voorbeeld van bedrukte lederen etuis

HEDI is blij nu ook een nieuwe, heel bijzondere service te kunnen bieden aan onze klanten: full color bedrukken van leer. Tot voor kort was dit een erg lastig en duur procedé, maar nieuwe technieken en een intensieve speurtocht naar een betrouwbare leverancier hebben een prima resultaat opgeleverd.

Speciale Eindejaarsaanbieding ‘personal’ pennenset als exclusief eindejaarsgeschenk

De pennenmerken Waterman en Parker zijn genoegzaam bekend en staan voor kwaliteit en styling. HEDI is blij, deze hoogwaardige pennen aan te kunnen bieden als bijzonder relatiegeschenk, in een speciale Eindejaarsaanbieding.


Exclusieve pennen in prachtig vorm gegeven etuis, zoals u van ons gewend bent te graveren en te bedrukken met een persoonlijke boodschap, logo of (bedrijfs)naam. Mogelijkheden te over, met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en op alle prijsniveau’s. Informeert u eens – uiteraard vrijblijvend – naar de vele mogelijkheden. U zult versteld staan!

Mary Poppins move over!

De duurzame Blunt (storm)paraplu

Iedereen die ooit een paraplu heeft vast gehad in harde wind weet wat er in 99 van de 100 gevallen gebeurt … Maar nu niet meer. De stijlvolle Blunt paraplu, leverbaar in vijf kleuren, heeft een uitgekiende, speciale constructie die voorkomt dat het doek ‘omslaat’ en je kletsnat wordt. 

marypoppins_400

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief