Decembermaand - feestmaand

Electronische kurkentrekker

Decembermaand - feestmaand

Morgen zitten we al weer in November en dan nog 1 maand te gaan en we zitten weer in December de feestmaand bij uitstek. Deze maand worden er meer flessen ontkurkt dan ooit. Een mooie moderne kurkentrekker met innovatieve 3.6V lithium batterij is dan zeker handig om bij de hand te hebben. Deze is voorzien van een ingebouwde verlichting in blauw. Opent uw wijnfles met gemak in 8 seconden. Met inbegrip van micro-USB kabel om het apparaat op te laden. 

Make your customer smile!

Smile hand balpen

Make your customer smile!

Een leuk model pen is deze Smile-Hand-Pen. Een balpen met een blauwschrijvende vulling en een touch functie voor smartphone en tablets. Uw reclame drukken wij op het zilverkleurige deel. Deze balpen is standaard leverbaar met verschillende Smile-hand uitingen. Leuk voor een mailing of om weg te geven op een beurs. Deze smile-hand balpen is leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen en kleuren. 

Een luxe give-a way!

Swiss Peak executive pennenset

Een luxe give-a way!

Aan het eind van het jaar worden en veel kado's aan relaties weggegeven. De meest voorkomende kado's zijn de fles wijn of een mooie pen / pennenset. Deze Swiss Peak pennenset is een authentieke pennenset met alle kenmerken van klassieke kwaliteit. Kwalitatief hoogwaardige zware messing metalen rollerball met stylus en balpen met Swiss Peak branding. Standaard geleverd inclusief een premium PU lederen etui en giftbox. De pennen zijn voorzien van een blauwe vulling.

Niet zomaar een balpen!

Simplistic metalen balpen

Niet zomaar een balpen!

Het is geen kunststof balpen maar een metalen touchscreen balpen met een tijdloos design. Vele nieuwe creatieve mogelijkheden noteer je met deze moderne pen. Standaard geleverd inclusief een Duitse Dokumental® inktvulling in blauw (ca. 1200 meter schrijflengte) en voorzien van een TC-ball voor ultra-vloeiend schrijfplezier. Een touch balpen helemaal van deze tijd. 

Bent u er al klaar voor?

5 december pakjesavond!

Bent u er al klaar voor?

De tijd vliegt en voor je het weet zitten we weer in december de feestmaand. Over ca 2 weken arriveert de sint met zijn gevolg al weer in Nederland (Dokkum) en gaan we op naar pakjesavond. Veel bedrijven hebben een Ondernemingsraad OR die speciaal voor de kinderen van het bedrijf waar ze werkzaam zijn iets regelen voor Sinterklaas. Tevens zullen vele scholen weer ludieke acties bedenken om hun kids weer tevreden te stellen. Kado's worden ingekocht voor in de schoen en strooigoed word klaargemaakt.

Wintertijd 2017 we gaan weer een uur terug!

Luxe wandklokken

Wintertijd 2017 we gaan weer een uur terug!

As zondag 29 oktober om 3 uur in de ochtend gaat het weer gebeuren, We nemen afscheid van de zomertijd en voeren weer de wintertijd in dat houdt in dat de klok terug gaat van 3 uur naar 2 uur. We kunnen allemaal een uur langer slapen, hoe lekker is dat? Dus dan wordt het weer tijd om al uw klokken te gaan verzetten mocht dat niet automatisch gaan, 
De klok één van de meeste bekekend artikelen in uw omgeving, waarom dan niet deze mooie voorzien van uw eigen logo of reclame opdruk? Mogelijkheden genoeg!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief