Laat je auto weer stralen!

6 delige autowasset

Laat je auto weer stralen!

De wintermaanden komen eraan dus uw auto zal weer onderhevig zijn aan regen, sneeuw, strooizout en noem maar op. Speciaal daarvoor is deze STAC 6 delige autowasset. Laat je auto weer glimmen met deze 6-delige wasset. Deze set bestaat uit een stevige 9 liter opvouwbare emmer met een metalen greep, microvezel doek, spons, waswant en ruitenwisser in een handige 600D polyester cassette met draaggreep en extra opbergvak voor losse spullen. 

Decembermaand - feestmaand

Electronische kurkentrekker

Decembermaand - feestmaand

Morgen zitten we al weer in November en dan nog 1 maand te gaan en we zitten weer in December de feestmaand bij uitstek. Deze maand worden er meer flessen ontkurkt dan ooit. Een mooie moderne kurkentrekker met innovatieve 3.6V lithium batterij is dan zeker handig om bij de hand te hebben. Deze is voorzien van een ingebouwde verlichting in blauw. Opent uw wijnfles met gemak in 8 seconden. Met inbegrip van micro-USB kabel om het apparaat op te laden. 

Make your customer smile!

Smile hand balpen

Make your customer smile!

Een leuk model pen is deze Smile-Hand-Pen. Een balpen met een blauwschrijvende vulling en een touch functie voor smartphone en tablets. Uw reclame drukken wij op het zilverkleurige deel. Deze balpen is standaard leverbaar met verschillende Smile-hand uitingen. Leuk voor een mailing of om weg te geven op een beurs. Deze smile-hand balpen is leverbaar in 6 verschillende uitvoeringen en kleuren. 

Binnenkort leverbaar!!

A5 Deluxe notitieboek met slimme opbergvakken

Binnenkort leverbaar!!

Coming soon een nieuw model notebook. Een A5 notitieboek met 160 pagina's van 80g/m2. Deze notebook is voorzien van een unieke voorkant met een speciaal vakje voor je telefoon, pen en een groot vak voor documenten hoe makkelijk is dat. Het telefoon vak is 8cm breed dus groot genoeg voor zelfs een iPhone 7 plus. De pagina's zijn gelinieerd. Alles bij de hand in 1 notebook dus de ideale oplossing!

Niet zomaar een balpen!

Simplistic metalen balpen

Niet zomaar een balpen!

Het is geen kunststof balpen maar een metalen touchscreen balpen met een tijdloos design. Vele nieuwe creatieve mogelijkheden noteer je met deze moderne pen. Standaard geleverd inclusief een Duitse Dokumental® inktvulling in blauw (ca. 1200 meter schrijflengte) en voorzien van een TC-ball voor ultra-vloeiend schrijfplezier. Een touch balpen helemaal van deze tijd. 

Bent u er al klaar voor?

5 december pakjesavond!

Bent u er al klaar voor?

De tijd vliegt en voor je het weet zitten we weer in december de feestmaand. Over ca 2 weken arriveert de sint met zijn gevolg al weer in Nederland (Dokkum) en gaan we op naar pakjesavond. Veel bedrijven hebben een Ondernemingsraad OR die speciaal voor de kinderen van het bedrijf waar ze werkzaam zijn iets regelen voor Sinterklaas. Tevens zullen vele scholen weer ludieke acties bedenken om hun kids weer tevreden te stellen. Kado's worden ingekocht voor in de schoen en strooigoed word klaargemaakt.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief