Een luxe give-a way!

Swiss Peak executive pennenset

Een luxe give-a way!

Aan het eind van het jaar worden en veel kado's aan relaties weggegeven. De meest voorkomende kado's zijn de fles wijn of een mooie pen / pennenset. Deze Swiss Peak pennenset is een authentieke pennenset met alle kenmerken van klassieke kwaliteit. Kwalitatief hoogwaardige zware messing metalen rollerball met stylus en balpen met Swiss Peak branding. Standaard geleverd inclusief een premium PU lederen etui en giftbox. De pennen zijn voorzien van een blauwe vulling.

Goed voorbereid de winter in,

Beanies

Goed voorbereid de winter in,

De dagen worden korter en korter en de temperatuur gaat naar beneden het wordt kouder en kouder. Dus de winter is in aantocht. Dus we moeten ons vast gaan voorbereiden want voor je het weet is het weer zover. En dat voorbereiden is geen probleem. Wat dacht u van een leuke beanie of muts. Heerlijk warm op uw hoofd en de oren bedekt dan mag de winter komen. Beanies zijn leverbaar in diverse kleuren en heerlijk warm aan de binnenzijde. 

Ideaal voor op kantoor

Luchtbevochtiger of aroma diffuser

Ideaal voor op kantoor

Een heel leukartikel is deze nieuwe Luchtbevochtiger voorzien van een lampje en met een aan- en uitknop. Naast luchtbevochtiger kan hij ook gebruikt worden als aroma diffuser. Het geheel werkt met een USB kabel en is makkelijk te gebruiken, deze USB kabel wordt er standaard bijgeleverd. Uw werkplek zal nooit meer hetzelfde zijn!

Wintertijd 2017 we gaan weer een uur terug!

Luxe wandklokken

Wintertijd 2017 we gaan weer een uur terug!

As zondag 29 oktober om 3 uur in de ochtend gaat het weer gebeuren, We nemen afscheid van de zomertijd en voeren weer de wintertijd in dat houdt in dat de klok terug gaat van 3 uur naar 2 uur. We kunnen allemaal een uur langer slapen, hoe lekker is dat? Dus dan wordt het weer tijd om al uw klokken te gaan verzetten mocht dat niet automatisch gaan, 
De klok één van de meeste bekekend artikelen in uw omgeving, waarom dan niet deze mooie voorzien van uw eigen logo of reclame opdruk? Mogelijkheden genoeg!

Nog 65 dagen,..... maar het kan nog steeds!

Kerst 2017

Nog 65 dagen,..... maar het kan nog steeds!

Voor je het het weet dan is het weer zover en zitten we onder de kerstboom met z'n allen. Vergeet dus niet uw kerstpakketten te bestellen dit jaar en daarbij willen wij u graag helpen. Hedi heeft een Kerstshowroom van ca 250 m2 waarin u zelf uw eigen kerstpakket kan samenstellen. .Natuurlijk adviseren wij u daar graag bij. Wij slagen er vrijwel altijd in om uw wensen te vertalen naar een origineel en aantrekkelijk geprijsd pakket. Een pakket dat ‘zegt’ wat u wilt uitdragen naar de ontvanger. We lopen al wat jaartjes mee en onze ervaring en creativiteit, gekoppeld aan uw wensen en ideeën, maken de kans op een succes heel erg groot.

Vanaf december leverbaar

X3 zwart smooth touch pen

Vanaf december leverbaar

In december komen ze binnen deze uniek ontwerp balpen die zich onderscheidt door het geometrische patroon. Vernieuwde versie met smooth touch coating voor extra schrijf comfort. Inclusief Duitse ca. 1.200 meter schrijflengte Dokumental® blauwe inkt vulling met TC-ball voor ultra vloeiend schrijfplezier. Ze zijn voorzien van een mooie brede clips waarop uw logo of opdruk mooi geplaatst kan worden.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief