Goed voorbereid de winter in,

Beanies

Goed voorbereid de winter in,

De dagen worden korter en korter en de temperatuur gaat naar beneden het wordt kouder en kouder. Dus de winter is in aantocht. Dus we moeten ons vast gaan voorbereiden want voor je het weet is het weer zover. En dat voorbereiden is geen probleem. Wat dacht u van een leuke beanie of muts. Heerlijk warm op uw hoofd en de oren bedekt dan mag de winter komen. Beanies zijn leverbaar in diverse kleuren en heerlijk warm aan de binnenzijde. 

Ideaal voor op kantoor

Luchtbevochtiger of aroma diffuser

Ideaal voor op kantoor

Een heel leukartikel is deze nieuwe Luchtbevochtiger voorzien van een lampje en met een aan- en uitknop. Naast luchtbevochtiger kan hij ook gebruikt worden als aroma diffuser. Het geheel werkt met een USB kabel en is makkelijk te gebruiken, deze USB kabel wordt er standaard bijgeleverd. Uw werkplek zal nooit meer hetzelfde zijn!

Het is een keer wat anders!

Design calcultors

Het is een keer wat anders!

Je hebt ze vaak nodig dus waarom niet voorzien van een mooi eigen design. Deze zilverkleurige Crisma Design calculators met 12 digits en Dual Power van kunststof. De unieke inlgeplaatjes zijn volledig bedrukbaar. Het witte plaatje is zonder insteekgaatjes en kan geheel naar uw eigen kleurwensen worden bedrukt. Er zijn meerdere modellen leverbaar. Leuk om te krijgen en leuk om weg te geven!

Nog 65 dagen,..... maar het kan nog steeds!

Kerst 2017

Nog 65 dagen,..... maar het kan nog steeds!

Voor je het het weet dan is het weer zover en zitten we onder de kerstboom met z'n allen. Vergeet dus niet uw kerstpakketten te bestellen dit jaar en daarbij willen wij u graag helpen. Hedi heeft een Kerstshowroom van ca 250 m2 waarin u zelf uw eigen kerstpakket kan samenstellen. .Natuurlijk adviseren wij u daar graag bij. Wij slagen er vrijwel altijd in om uw wensen te vertalen naar een origineel en aantrekkelijk geprijsd pakket. Een pakket dat ‘zegt’ wat u wilt uitdragen naar de ontvanger. We lopen al wat jaartjes mee en onze ervaring en creativiteit, gekoppeld aan uw wensen en ideeën, maken de kans op een succes heel erg groot.

Vanaf december leverbaar

X3 zwart smooth touch pen

Vanaf december leverbaar

In december komen ze binnen deze uniek ontwerp balpen die zich onderscheidt door het geometrische patroon. Vernieuwde versie met smooth touch coating voor extra schrijf comfort. Inclusief Duitse ca. 1.200 meter schrijflengte Dokumental® blauwe inkt vulling met TC-ball voor ultra vloeiend schrijfplezier. Ze zijn voorzien van een mooie brede clips waarop uw logo of opdruk mooi geplaatst kan worden.

Misschien niet erg origineel maar wel heel handig!

Mooie luxe pennenset

Misschien niet erg origineel maar wel heel handig!

Eén van de meest verkochte en weggegeven kado's aan het einde van het jaar zijn de pennensets wel of niet voorzien van een luxe verpakking of extra item. Maar het blijven gewoon leuke items om weg te geven aan uw relaties en vallen altijd in de smaak. Wat dacht u van deze "Reporter duo pen giftset". Deze Duo pen giftset bestaat uit een balpen, mechanische potlood en reporter notitieboek om kleine notities snel te noteren. Het notitieboek bevat 60 pagina's en de balpen is zwartschrijvend.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief