Nog even genieten in de tuin

Met zomerse temperaturen!

Nog even genieten in de tuin

De weersvoorspellingen zijn gunstig tot zeer gunstig, temperaturen van dik boven de 20 graden zullen worden bereikt as weekend. Dus dat wordt weer even genieten in de tuin en dan is dit aan aanrader. Een 3W speaker met 400 mAh batterij. Voorzien van een kleurwisselende lamp hoe leuk is dat bij een avond die snel donkder wordt, Tevens is hij IP4 waterdicht (spatbestendig). Perfect om buiten te gebruiken tijdens een BBQ, feest of op het strand. Maakt gebruik van draadloos BT 4.1 voor een goede verbinding tot 10 meter en 4 uur speeltijd.

Genieten van kwalitatief heel mooi geluid!!

Outdoor bluetooth speaker

Genieten van kwalitatief heel mooi geluid!!

Overal muziek horen waar u ook bent en in goede kwaliteit? Dat kan met deze Cube outdoor Bluetooth® luidspreker. Deze Elevate outdoor luidspreker heeft een schokbestendige drie-laags siliconen behuizing. De IPX5-certificering betekent dat deze luidspreker bestand is tegen regen en spatwater. Met geïntegreerde microfoon en ingebouwde bediening. Standaard geleverd inclusief een micro-USB-kabel en 3,5 mm audiosnoer en in een luxe Elevate geschenkverpakking.

Party 3-in-1 Tritan fles

Nieuw!!!

Party 3-in-1 Tritan fles

Weer zo een handig en leuk artikel een "Duurzame Tritan fles" Een 3-in-1 fles. Hij bevat een 3W draadloze luidspreker en is voorzien van een moodlicht. En natuurlijk een mooie waterfles voor dagelijkse gebruik. Perfect voor outdoor- en sportactiviteiten. De fles is Lekbestendig en wordt geleverd inclusief draagband. Zijn Inhoud bedraagt 650 ml. Handig mee te nemen door zijn draagband en dus eenvoudig te gebruiken waar u ook bent of heen gaat!

Veilig over straat

Anti-skimming beschermkaart

Veilig over straat

Skimmen of skimming is het op onrechtmatige wijze bemachtigen en kopiëren van betaalkaartgegevens. Het is een vorm van betaalpasfraude, waarbij criminelen de magneetstrip van een pas kopiëren en de pincode bemachtigen op het moment dat er een betaaltransactie wordt verricht. Vervolgens maken de fraudeurs een kopie van de pas, samen met de pincode kunnen ze geld opnemen en betalen in binnen- en buitenland.

Week van de veiligheid!

Safety first

Week van de veiligheid!

Week 41 staat jaarlijks in het teken van veiligheid. Want, met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit  toe (overvallen, inbraken)
Ondernemers kunnen veel ellende voorkomen door goed voorbereid de winter in te gaan en preventieve maatregelen te nemen. Gemeenten dragen hun steentje bij door in de Week van de Veiligheid uiteenlopende activiteiten voor hun inwoners én ondernemers te organiseren. Dit jaar is de Week van de Veiligheid van 9 tot en met 15 oktober. 

Steel de show tijdens het diner!

Orbit 2.0 olie & azijn set

Steel de show tijdens het diner!

Een geheel nieuwe product is deze Unieke mondgeblazen glazen bol voor olie en azijn. De bol heeft twee compartimenten met een capaciteit van respectievelijk 60 ml en 140ml. Perfect voor het bewaren en serveren van olie en azijn. Met de hand wassen word wel aanbevolen. Een leuk eye-catcher in de keuken of op tafel. En zeer handig in gebruik en makkelijk na te vullen.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief