Het is een keer wat anders!

Design calcultors

Het is een keer wat anders!

Je hebt ze vaak nodig dus waarom niet voorzien van een mooi eigen design. Deze zilverkleurige Crisma Design calculators met 12 digits en Dual Power van kunststof. De unieke inlgeplaatjes zijn volledig bedrukbaar. Het witte plaatje is zonder insteekgaatjes en kan geheel naar uw eigen kleurwensen worden bedrukt. Er zijn meerdere modellen leverbaar. Leuk om te krijgen en leuk om weg te geven!

Nog even genieten in de tuin

Met zomerse temperaturen!

Nog even genieten in de tuin

De weersvoorspellingen zijn gunstig tot zeer gunstig, temperaturen van dik boven de 20 graden zullen worden bereikt as weekend. Dus dat wordt weer even genieten in de tuin en dan is dit aan aanrader. Een 3W speaker met 400 mAh batterij. Voorzien van een kleurwisselende lamp hoe leuk is dat bij een avond die snel donkder wordt, Tevens is hij IP4 waterdicht (spatbestendig). Perfect om buiten te gebruiken tijdens een BBQ, feest of op het strand. Maakt gebruik van draadloos BT 4.1 voor een goede verbinding tot 10 meter en 4 uur speeltijd.

Genieten van kwalitatief heel mooi geluid!!

Outdoor bluetooth speaker

Genieten van kwalitatief heel mooi geluid!!

Overal muziek horen waar u ook bent en in goede kwaliteit? Dat kan met deze Cube outdoor Bluetooth® luidspreker. Deze Elevate outdoor luidspreker heeft een schokbestendige drie-laags siliconen behuizing. De IPX5-certificering betekent dat deze luidspreker bestand is tegen regen en spatwater. Met geïntegreerde microfoon en ingebouwde bediening. Standaard geleverd inclusief een micro-USB-kabel en 3,5 mm audiosnoer en in een luxe Elevate geschenkverpakking.

Misschien niet erg origineel maar wel heel handig!

Mooie luxe pennenset

Misschien niet erg origineel maar wel heel handig!

Eén van de meest verkochte en weggegeven kado's aan het einde van het jaar zijn de pennensets wel of niet voorzien van een luxe verpakking of extra item. Maar het blijven gewoon leuke items om weg te geven aan uw relaties en vallen altijd in de smaak. Wat dacht u van deze "Reporter duo pen giftset". Deze Duo pen giftset bestaat uit een balpen, mechanische potlood en reporter notitieboek om kleine notities snel te noteren. Het notitieboek bevat 60 pagina's en de balpen is zwartschrijvend.

Veilig over straat

Anti-skimming beschermkaart

Veilig over straat

Skimmen of skimming is het op onrechtmatige wijze bemachtigen en kopiëren van betaalkaartgegevens. Het is een vorm van betaalpasfraude, waarbij criminelen de magneetstrip van een pas kopiëren en de pincode bemachtigen op het moment dat er een betaaltransactie wordt verricht. Vervolgens maken de fraudeurs een kopie van de pas, samen met de pincode kunnen ze geld opnemen en betalen in binnen- en buitenland.

Week van de veiligheid!

Safety first

Week van de veiligheid!

Week 41 staat jaarlijks in het teken van veiligheid. Want, met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit  toe (overvallen, inbraken)
Ondernemers kunnen veel ellende voorkomen door goed voorbereid de winter in te gaan en preventieve maatregelen te nemen. Gemeenten dragen hun steentje bij door in de Week van de Veiligheid uiteenlopende activiteiten voor hun inwoners én ondernemers te organiseren. Dit jaar is de Week van de Veiligheid van 9 tot en met 15 oktober. 

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief