Best Buy , Best Deal!

Bluetooth speakers

Best Buy , Best Deal!

Een hardloper op dit moment is de draadloze bluetooth speaker met 3W luidspreker en 350 mAh batterij. Door zijn slimme ontwerp zal de muziek in alle richtingen worden afgespeeld. Deze Speaker heeft een aluminium behuizing met metalen rooster. De onderkant van de luidspreker heeft rubberen strips voor een betere geluidskwaliteit en grip. Speeltijd tot 3 uur en goede verbinding tot een afstand van 10 meter. Inclusief micro-kabel om de luidspreker op te laden.

Deze week even geen Nieuwsbrief!

Koningsdag 2017!

Deze week even geen Nieuwsbrief!

Uw schrijver is even aan het genieten van een korte vakantie. Even weer inspiratie op doen voor de nieuwe verhalen. Een korte week voor veel mensen in verband met koningsdag 2017. Veel bedrijven zijn 2 dagen exra gesloten Het weer zit niet mee maar er zal heel veel te doen zijn in Nederland.


De nieuwste rage!!!

Lichtgewicht zweefvliegtuigjes

De nieuwste rage!!!

Een nieuwe rage in Nederland is geboren. Lichtgewicht zweefvliegtuigjes. Oneindig veel speelplezier met deze leuke zweefvliegtuigjes. Standaard in enkele kleur combinaties te verkrijgen maar ook geheel te voorzien van uw logo en of eigen kleur. Leuk voor op een festival of andere groot evenement. Leuk om uw logo voorbij te zien vliegen, een snellere vorm van reclame is dan niet denkbaar!

Een vers kopje thee!!

Spring Thee set

Een vers kopje thee!!

Het drinken van thee is helemaal van deze tijd. Thee is te verkrijgen in vele soorten en smaakjes. Een leuke set is deze "Spring theeset". Deze set bestaat uit een dubbelwandig glas en een thee zeef om je favoriete theesmaak te maken. Standaard word deze Spring Theeset Geleverd in een Seasons geschenkverpakking. De inhoud van het glas is 250 ml.

Aan de bak!

19 delige Toolset

Aan de bak!

Het weer is zeker nog niet wat we graag willen zien dus tijd om nog even wat te klussen alvorens we lekker in de zon gaan liggen. Nog even de rommel opruimen en alles "Zomerklaar" maken. Een zeer goede hulp daarbij is de 19 delige gereedschap set. Deze bevat de volgende artikelen: Een meetlint, zaklamp, inbussleutel, 10 roestvrij stalen bits, 4 dopsleutels en 1 verlengsleutel. 

Goed voorbereid de zomer in!

Swiss Peak BBQ

Goed voorbereid de zomer in!

Geniet van de unieke smaak die alleen houtskool kan creëren. Deze 14 “compacte barbecue is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, naar uw achtertuin, een camping en nog veel meer. Vervoer eenvoudig en veilig met de met sloten beveiligde deksel. Grill van maar liefst 34.5cm diameter is geschikt voor kipfilet, hamburgers, worstjes en nog veel meer. Eenvoudig te gebruiken luchtopeningen voor een optimale temperatuurregeling. Ergonomische handgreep voor eenvoudig openen en sluiten van de deksel.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief