Uw verhalenschrijver gaat er even tussenuit!

Lekker genieten op vakantie!

Uw verhalenschrijver gaat er even tussenuit!

De komende  weken even geen nieuw verhaal op onze website iedere dag. Uw verhalenschrijver gaat er even tussen uit en gaat genieten van een welverdiende vakantie. Ik ga me weer opladen om vol goede moed tot eind van het jaar weer nieuwe verhalen te schrijven over de nieuwe artikelen die er weer staan aan te komen. Langzaam druppelen namelijk de folders met eindejaarsgeschenken weer binnen dus weer genoeg voer voor mooie verhalen over mooie artikelen.

Coming soon!!

23' handmatige reversible paraplu

Coming soon!!

Op zo een dag als vandaag is hij echt onmisbaar. We hebben hem begin dit jaar al geintroduceerd als beste artikel van 2017 deze "reversible paraplu". Hij was toen alleen leverbaar in de kleur zwart maar binnenkort (eind augustus) is hij ook leverbaar in de kleuren rood en blauw. Een zeer gewilde paraplu. Vervaardigd uit 190T pongee materiaal en kan handmatig worden geopend en automatisch worden gesloten. Hij heeft fiberglas baleinen en frame en heeft een windproof systeem

Coming soon!!!

Dashcam

Coming soon!!!

Een leuk item voor in de auto is deze Dashcam. Gemakkelijk te installeren en te gebruiken dashcam met 2,4 "scherm met een resolutie van 1080 x 720. De camera gaat automatisch opnemen zodra de auto is gestart, het apparaat is aangesloten op de meegeleverde autolader. Voorzien van een nachtzicht modus om op te nemen in het donker en groothoek optie om bredere foto's te maken. Standaard geleverd met een microfoon om geluid op te nemen. Data wordt automatisch overgeschreven wanneer het uitbreidbare geheugen (niet meegeleverd) vol is.

Voor de echte ontdekkingsreiziger.

Multifunctioneel Kompas

Voor de echte ontdekkingsreiziger.

De één heeft een zonvakantie de andere gaat echt op ontdekkingsreis. Voor dit soort vakanties hebben wij het "Alverstone multifunctioneel kompas". Nooit meer de weg kwijt met dit stijlvolle kompas. Voorzien van een fluitje en een thermometer. Tevens heeft het kompass lichtgevende wijzers, dus ook makkelijk in het donker te gebruiken. Voorzien van een doorkijkvenster voor gebruik op een landkaart en voorzien van een dubbele karabijnhaak. 

We gaan dit jaar vliegen en we nemen mee?

Goedgekeurde reisset

We gaan dit jaar vliegen en we nemen mee?

De zomervakanties zijn al weer begonnen. Midden Nederland heeft nu al vakantie en het zuiden volgt volgende week en daarna volgt het noorden. Miljoenen mensen gaan ons land verlaten naar hun vakantie bestemming. Veel mensen reizen per vliegtuig af. Dat wil dus zeggen dat bij de douane weer extra gecontroleerd gaat worden op het meenemen van bepaalde artikelen. Heel handig is deze goedgekeurde reisset welke speciaal voor handbagage is gefabriceerd. . . 

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Elektrische Cocktail shaker

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Wat is er nu leuker om familie en vrienden te verrassen met een zelf gemaakte cocktail? Dit is vanaf nu heel eenvoudig. De perfecte cocktail mixen is nu leuker dan ooit dankzij deze 500ml automatische cocktail shaker. Vraag in welke smaak ze iets willen hebben en dan is het heel eenvoudig iets klaar te maken. Niet meer schudden maar met een druk op de knop is uw eigengemaakt mix binnen de kortste tijd klant en klaar. Een beetje opleuken in het glas met wat leuke ingrediënten en ze noemen u de Nederandse Tom Cruise.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief