Een must voor iedere jogger!

Running LED hoofdtelefoon

Een must voor iedere jogger!

Bent u ook een fanatieke jogger, dan is dit voor u wel een heel interessant artikel. Een draadloze hoofdtelefoon met geïntegreerd LED-licht voor optimale veiligheid. Deze hoofdtelefoon heeft een optimale gewichtsverdeling voor een perfecte balans. Met het geïntegreerde rode LED-lampje zorgt u dat u zichtbaar bent voor anderen en kunt u veilig in een donkere omgeving sporten. De ingebouwde batterij van 180 mAh is goed voor 2-4 uur gebruik (afhankelijk van het gebruik van de LED). 

Muziek luisteren en kijken!

Wonder Ball Bluetooth speaker

Muziek luisteren en kijken!

Nieuw in het assortiment: Een bluetooth speaker WONDER BALL met FM radio, van kleur wisselend licht tijdens spelen en een vermogen van 8 Watt, Bluetooth-versie 2.1, Hij heeft een bereik van ca 10 meter, en is ook te gebruiken met 3,5mm line-in aansluiting (kabel ca 53cm), incl micro-sd-slot, frequentiebereik 20Hz-20KHz, max volume 80dB, sterke oplaadbare batterij met een capaciteit van 2.000mAh, Een hele beleving wanneer u muziek afspeelt.

Neem je licht mee!

Spaak verlichting

Neem je licht mee!

Je merkt het nu al dat de avonden korter worden dus we hebben 's avonds weer een goede verlichting nodig als we met de fiets op pad gaan. Een nieuw item is deze Spaak verlichting. Een oranje LED verlichting welke in 3 standen gezet kan worden. Duurlicht, langzaam en snel knipperend. Hij is makkelijk tussen de spaken te zetten en is een ideale aanvulling op spaak reflectoren. Veiligheid boven alles!

Nieuw en helemaal van deze tijd!!

Bureaulamp met draadloos oplaadstation

Nieuw en helemaal van deze tijd!!

Een zeer leuk en innovatief artikel is deze bureaulamp (250 lumen) met 40 superheldere LED-lampjes en mogelijkheid tot draadloos opladen in de voet. De lamp heeft 3 standen: natuurlijk licht, geel licht en wit licht en is naar voorkeur in te stellen. Beschikt over een timerfunctie om licht automatisch uit te schakelen en zo energie te besparen. De draadloze oplader in de voet kan worden gebruikt om mobiele telefoon die met deze functie is uitgerust op te laden. (1A) De lamp is uitgerust met een EU plug-oplader en kabel van 1,5 meter.

Veilig over straat!

Aluminium RFID kaarthouder & portemonnee

Veilig over straat!

Veilig over straat zonder electronisch beroofd te worden dat kan met deze nieuwe RFID kaarthouder & Portemonne. Deze stevige aluminium kaarthouder beschermt uw belangrijkste kaarten tegen elektronisch zakkenrollen. Nooit meer gebroken of gebogen kaarten. Geschikt voor maximaal 7 kaarten of 5 reliëfkaarten. Eenvoudige regelaar duwt de kaarten geleidelijk op. Dit exemplaar is inclusief portemonnee voor uw papiergeld.

Foto's en video's nu nog mooier!

Dual Lens 360 Camera

Foto's en video's nu nog mooier!

Maak prachtige 360 graden HD foto’s en video’s met deze 360-camera die gemakkelijk op elke Android-tablet of telefoon kan worden geplaatst. Met de gratis APP kunt u uw 360 graden opnamen live op sociale media zoals Facebook, Twitter, Instagram of YouTube streamen. U kunt ook uw foto’s en video’s bewerken en u kunt zelfs uw eigen VR-films maken. Een micro USB stekker is inbegrepen die kan worden vervangen voor een type C stekker voor de nieuwste generatie Android apparaten. Resolutie: video 2K (2048x1024) Afbeeldingen: 3K (3508x1504)

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief