Aan de bak!

19 delige Toolset

Aan de bak!

Het weer is zeker nog niet wat we graag willen zien dus tijd om nog even wat te klussen alvorens we lekker in de zon gaan liggen. Nog even de rommel opruimen en alles "Zomerklaar" maken. Een zeer goede hulp daarbij is de 19 delige gereedschap set. Deze bevat de volgende artikelen: Een meetlint, zaklamp, inbussleutel, 10 roestvrij stalen bits, 4 dopsleutels en 1 verlengsleutel. 

Goed voorbereid de zomer in!

Swiss Peak BBQ

Goed voorbereid de zomer in!

Geniet van de unieke smaak die alleen houtskool kan creëren. Deze 14 “compacte barbecue is gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, naar uw achtertuin, een camping en nog veel meer. Vervoer eenvoudig en veilig met de met sloten beveiligde deksel. Grill van maar liefst 34.5cm diameter is geschikt voor kipfilet, hamburgers, worstjes en nog veel meer. Eenvoudig te gebruiken luchtopeningen voor een optimale temperatuurregeling. Ergonomische handgreep voor eenvoudig openen en sluiten van de deksel.

Even de pondjes er weer af trainen!

Cooling handdoek

Even de pondjes er weer af trainen!

De paasdagen zijn weer voorbij dus we gaan volop aan de gang om al dat extra eten er weer af te trainen. Dat zal zweten worden dus een een artikel wat dan uitkomst biedt is deze cooling Handdoek. Een microfiber cooling handdoek 100% vrij van chemicaliën. 98% sunblock functie met tot UV 50+ bescherming. De handdoek kan gemakkelijk worden gebruikt om af te koelen door het eenvoudig toevoegen van wat koud water uit de fles, handig voor een snelle verfrissing. De fles is gemaakt van PP met ABS dop inclusief met karabijnhaak om overal mee naar toe te brengen.

De nieuwste rage!!!

Lichtgewicht zweefvliegtuigjes

De nieuwste rage!!!

Een nieuwe rage in Nederland is geboren. Lichtgewicht zweefvliegtuigjes. Oneindig veel speelplezier met deze leuke zweefvliegtuigjes. Standaard in enkele kleur combinaties te verkrijgen maar ook geheel te voorzien van uw logo en of eigen kleur. Leuk voor op een festival of andere groot evenement. Leuk om uw logo voorbij te zien vliegen, een snellere vorm van reclame is dan niet denkbaar!

Gewoon lekker schudden!!

Trinity infuser fles

Gewoon lekker schudden!!

Een nieuwe fles is deze "Trinity infuser fles". Schud het ! Deze slim ontworpen infuser kan worden gebruikt voor fruit of thee. Bovendien, kan het ook worden gebruikt als shaker-ball om uw smoothies of shakes te mengen tot uw favoriete drankje. Gemaakt van duurzaam Eastman Tritan™ materiaal. Onbreekbaar, tevens geur- en vlekbestendig. De fles is BPA vrij en heeft een Inhoud van 750 ml. 

Fijne paasdagen

16 en 17 April!

Fijne paasdagen

Het HEDI team wenst u hele fijne paasdagen! De weersvoorspellingen zijn wisselend maar toch lekker genieten van de extra vrije dag!!!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief