Fijne paasdagen

16 en 17 April!

Fijne paasdagen

Het HEDI team wenst u hele fijne paasdagen! De weersvoorspellingen zijn wisselend maar toch lekker genieten van de extra vrije dag!!!

Een luxe complete set!

Swiss Peak hervulbaar notitieboek en pen

Een luxe complete set!

Een nieuw artikel welke zeer compleet geleverd word is de Executive 1680D en 600D polyester Notitieboek omslag met een pen. Standaard geleverd Inclusief een vervangbaar A5 notitieboek met 80 pagina’s van 80g/m2. Dus zeer handig in gebruik. Het notitieboekje heeft een voorvak op de omslag welke is geschikt voor pen, kaarten, contant geld, mobiele telefoon enz. Alles bij elkaar in 1 set!

1200 meter schrijfplezier

Aluminium touchscreen balpen

1200 meter schrijfplezier

Een nieuw model balpen is deze Aluminium twist touchscreen pen. Geleverd inclusief een Duitse ca. 1200m schrijflengte Dokumental® blauwe inkt vulling met TC-ball voor ultra vloeiend schrijfplezier. Deze aluminium touchpen is wel leverbaar in 10 standaard kleuren. Een balpen helemaal van deze tijd, het touchgedeelte waarmee u uw smartphone of ipad heel makkelijk kan bedienen. En hij schrijft natuurlijk fantastisch!

Nog steeds een must in ieder huis!

Branddeken & Rookmelder

Nog steeds een must in ieder huis!

Een must have in ieder woonhuis zijn deze Branddeken & Rookmelder. De Glasfiber branddeken (430gr/m2) heeft een brandwerende coating (50gr/m2), en een afmeting van  1x1m en zit verpakt in rode PVC behuizing. De rookmelder wordt standaard geleverd inclusief een 9V batterij en handleiding. Deken en rookmelder voldoen aan alle veiligheidseisen (BN EN 1869/609050 norm en TÜV gecertificeerd).

Onmisbaar op een evenement.

Lanyards

Onmisbaar op een evenement.

De ene noemt het een lanyard de andere een keycord.  Maar we bedoelen gelukkig allemaal hetzelfde. Een lanyard wordt gedragen om bijvoorbeeld je sleutels aan te hangen of op een evenement een ID badge. Steeds vaker worden ze bij evenementen weggegeven zodat mensen herkenbaar zijn en men weet dat ze erbij horen. Ze kunnen worden voorzien van diverse accessoires zoals haken, veiligheidssluitingen en buckles. Tevens zijn ze leverbaar in vele standaard kleuren en breedtes

Een heel gezond relatiegeschenk!

(sinaas)appel in een doosje

Een heel gezond relatiegeschenk!

Het thema gezondheid is momenteel helemaal "Hot". Veel bewegen, verse fruitdrankjes en gezond eten zijn toch wel de voorwaarden bij dit thema. Dit Thema neemt ook steeds meer een vorm binnen de wereld van de gadgets. Steeds meer artikelen worden aan het assortiment toegevoegd om het leven gezonder te maken. Dat wil niet zeggen veel artikelen slecht zijn maar het kan beter! Mocht u iets weg geven, geef dan iets gezonds weg. 

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief