Al bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag?

Miami zonnebril.

Al bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag?

Binnenkort is het weer zo ver dan vieren we Koningsdag 2017 en wel op 27 April as.. Koningsdag is een nationale feestdag op de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Deze dag staat in het teken van nationale saamhorigheid en wordt gevierd met een volksfeest met allerlei activiteiten en vrijmarkten. Onze koning wordt dit jaar 50 dus het feest zal grootser zijn dan ooit. Heeft u de oranje artikelen al uit de kast gehaald? Of bent u nog op zoek naar een leuk item!

Een leuk nieuw artikel is deze Miami zonnebril met Zonneklep. Een geheel nieuw item waar u snel mee op kan vallen. IHet is echt een Koningsdag item. En zeker bij mooi weer ook goed te gebruiken. De glazen zijn van categorie 3 en voldoen aan de normen UV400.
De pootjes kunnen worden bedrukt met een leuke tekst en/of logo. Tevens is hij leverbaar in 5 andere standaard kleuren. Val op met koningsdag en draag zo een mooie oranje zonnebril met zonneklep.

  • Al bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag?

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief