Altijd en overal licht!

LuminAID "as part of Give Light, Get Light"

Altijd en overal licht!

Reeds 25.000 van deze lampen zijn gedistribueerd aan goede doelen in meer dan 60 verschillen de landen. "As part of Give light, Get Light"
Overal en altijd licht. Een opblaasbare lantaarn op zonne-energie . De lichtsterkte kan op 4 verschillende niveaus worden ingesteld. In de meest spaarzame stand geeft de LuminAID 32 uur licht. En met 7-10 uur zonlicht is deze lantaarn weer opgeladen. Bijzonder handig gadget voor buiten, op de camping of bij noodsituaties.

De luminAID kan worden voorzien van uw logo en of tekst op de voorzijde. Heel handig in gebruik en makkelijk weer op te bergen.  7-10 uur in de zon leggen en u heeft er weer 30 uur plezier van. Hoe handig is dat. Plekken waar u geen stopcontact hebt? Dan is de LuminAID de oplossing en tevens steunt u het goede doel!  Heeft u interesse in deze lamp, vraag dan naar de mogelijkheden op info@hedi.nl

  • Altijd en overal licht!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief