Binnenkort leverbaar

Blue tooth Vogue Koptelefoon

Binnenkort leverbaar

De Vogue koptelefoon is uitgevoerd met trendy stof. De oorkussens bieden een perfecte geluidservaring en een comfortabele pasvorm. De koptelefoon kan worden opgevouwen om makkelijk mee te nemen op reis. De Vogue maakt gebruik van Bluetooth 4.0 voor een optimale verbinding en heeft een bereik tot 10 meter. Door de ingebouwde 200 mAh batterij kunt u tot  wel 6 uur luisteren naar uw favoriete beats. De handsfree functie biedt de mogelijkheid inkomende gesprekken te beantwoorden. Standaard geleverd inclusief micro USB-kabel

Koptelefoons worden steeds belangrijker en je ziet ze steeds meer. Daarom is het ook erg belangrijk dat de kwaliteit goed is. Een goede Blue tooth verbinding en een mooie geluidskwalitet. Deze Vogue koptelefoon voldoet aan al deze eisen. Uw logo kunnen we zelfs nog drukken op de bovenzijde. Interesse? Laat het ons weten wij helpen u graag verder!

  • Binnenkort leverbaar

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief