Een must in iedere keuken!

5 delige messenblokset

Een must in iedere keuken!

Het koken thuis voor en met vrienden wordt steeds belangrijker. De keukens worden steeds meer uitgerust met alle mogelijke apparaten. Ja dan mag op het aanrecht deze Essential 5 delige messenblokset niet ontbreken. Deze klassieke messenblok bestaat uit een: 8" koksmes, 8" broodmes, 5" schilmes, 4" schilmes en 8" aanzetstaal. Ze zijn vervaardigd uit Roestvrij staal met ABS-grepen. Standaard geleverd in een Paul Bocuse geschenkverpakking.

Deze messenblokset is van het merk Paul Bocuse. Bocuse wordt algemeen beschouwd als een van de grootste gastronomen van de 20e eeuw Bocuse verdiende in zijn meer dan veertigjarige carrière drie Michelsterren voor zijn restaurant. De producten waar hij mee werkt zijn van topklasse, Paul Bocuse werd erkend in de wereld door zijn truffelsoep. Als eerbetoon aan hem werd het wereldkampioenschap koken naar hem genoemd. Le Bocuse D'Or.

  • Een must in iedere keuken!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief