Goede wijn ....moet ademen!

Vine wijnbeluchter

Goede wijn ....moet ademen!

Voor veel wijnliefhebbers is het drinken van een goed glas wijn een genot en geeft mensen plezier. Een heerlijk gals wijn drink je met behulp van deze "Vine wijnbeluchter". Wijn moet ademen. Deze wijnbeluchter uit de Paul Bocuse collectie zorgt ervoor dat de wijn volledig op smaak kan komen tijdens het uitschenken. Een beter boeket, rijker aroma en vollere smaak. De Vine Wijnbeluchter zit verpakt in een houten kistje met metalen logoplaat en geleverd in Paul Bocuse geschenkverpakking

Een luxe kado in een luxe verpakking van het merk Paul Bocuse. Paul Bocuse is een gedecoreerde Franse chef kok, uitbater van zijn eigen restaurant L'Auberge Du Pont de Collonges, belanghebber in tal van andere eetgelegenheden in Collonges-au-Mont-d'Or en Lyon, auteur van tal van kookboeken en een vooraanstaande, zo niet de belangrijkste, vertegenwoordiger van de nouvelle cuisine. Een gift met een mooie achtergrond! proost!

  • Goede wijn ....moet ademen!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief