Handig voor op reis! Of naar kantoor?

Hudson 15.6" Labtop rugzak

Handig voor op reis! Of naar kantoor?

Nieuw bij de tassen is de Hudson 15,6" laptop rugzak. Deze van het merk Field & Co.® Hudson collectie heeft een stoere, stedelijke look en feel maar met een modern functioneel gedetailleerd design. De tas is voorien van en ruim open hoofdvak met specifieke sluiting met Field & Co drukknopen. Schuine vakken aan de buitenzijde om makkelijk zaken in op te bergen zoals een waterfles. Een zwart-witte print van ruitmotief geeft een stijlvol detail aan de binnenzijde van de tas. De binnenzijde voorziet een gewatteerd 15,6" laptop compartiment én tablet compartiment. 

De laptop rugzak heeft Specifieke Field & Co details aan de buitenzijde zoals katoenen label en binnenlabel. Grote katoenen rugzak riemen zorgen voor een uitstekend draagcomfort. Hij is vervaardigd uit Canvas 542 g/m2 en kan worden voorzien van uw logo op de bovenzijde of voorzijde. Een mooie luxe rugzak met een afmeting van 13 x 38 x 47 cm. Genoeg om alles mee te nemen!

  • Handig voor op reis! Of naar kantoor?

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief