Hemelvaartsdag 2017

Dauwtrappen

Hemelvaartsdag 2017

Vandaag is het Hemelvaartsdag en deze dag valt altijd tien dagen voor Pinksteren, dit is altijd een donderdag. De datum van Hemelvaartsdag verschilt per jaar. Bijna alle feestdagen worden tegenwordig heel anders gevierd dan vroeger, dit is ook het geval bij Hemelvaartsdag. Nu is het vooral populair om een dagje weg te gaan op Hemelvaartsdag. Met Hemelvaartsdag worden er verschillende festivals en evenementen georganiseerd. Voorbeelden van deze evenementen zijn jaarmarkten, fietstochten en braderieën. Ook pretparken zijn een populaire bestemming op Hemelvaartsdag. Een heerlijke vrije dag waarop veel mensen al heel vroeg er op uit gaan om te gaan dauwtrappen.

Mocht u gaan dauwtrappen dan mag deze kit niet ontbreken. De MyKit Fiets reparatie set. Deze Mykit is speciaal samengesteld voor fietsers. Of u nu de bergen in gaat of met het hele gezin op pad bent op vakantie of gaat dauwtrappen. Met deze kit bent u voorbereid op eventuele kleine ongevallen tijdens het fietsen of een lekke band. Inhoud:12 Waterbestendige pleisters, 4 Vochtige reinigingsdoekjes, 2 Droge reinigingsdoekjes, 1 Fiets Repartiesetje. Alle eerste hulp en verzorgingsartikelen in de kit voldoen aan de EU regelgeving. Het label aan de voor- en achterzijde kan naar eigen ontwerp opgemaakt worden. Wij wensen u een fijne dag!

  • Hemelvaartsdag 2017

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief