Internationale Dag van de Man

19-11-2015

Internationale Dag van de Man

Vrouwen hebben een Dag, dan mannen ook! 19 november is jaarlijks een Dag vol testosteron, auto's en bier. Ruwe mannelijkheid en borsthaar worden op deze Dag geëerd door de Verenigde Naties, die de Dag 1999 in Trinidad en Tobago hebben opgericht. Een mooie Dag dus om eens met een pilsje op de bank voetbal te gaan kijken, over seks te praten en jezelf te krabben. Want dat doen échte mannen, en dat horen ze juist te doen op Wereld Mannendag! 

Dus mannen van Nederland en ondernemers van Nederland verwen uzelf of uw mannelijke collega's eens met een mooi mannelijk kado zoals een stoer Horloge van het merk Marksmann. Een Urban chronograaf horloge. Exclusief ontworpen horloge met chronograaf en lichtgevende wijzers, 5ATM waterdicht. Geleverd inclusief batterijen en geleverd in Marksman geschenkverpakking. Echt een Mannending! Dus geheel passend bij een dag als vandaag!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief