Leuk eindejaarsgeschenk

Wijn en kaasset

Leuk eindejaarsgeschenk

Het is al weer bijna oktober. Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. We zijn al weer druk bezig met de kerstvoorbereidingen en tevens zijn we bezig een leuk eindjaarsgeschenk te regelen voor onze klanten en prospects. Wij kunnen u daar natuurlijk goed bij helpen. Wat dacht u van deze "Mino wijn en kaasset"van het merk Paul Bocuse. Een zesdelige set, bestaande uit een snijplank van massief hout, drie kaasmessen die zowel geschikt zijn voor zachte als voor harde kazen, wijnstopper en kurkentrekker. 

Standaard verpakt in een Paul Bocuse geschenkverpakking. Echt en leuk item voor de komende feestdagen dus leuk om weg te geven. Je kan er maar beter vroeg genoeg bij zijn dan weet je in ieder geval dat het goed geregeld is. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen aan andere leuk ideeën. Vraag naar de mogelijkheden via info@hedi.nl! Wij helpen u graag verder.

  • Leuk eindejaarsgeschenk

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief