Merry Christmas bij Hedi!

Hij is weer open: onze Kerstshowroom. Inderdaad, buiten schijnt de zon en is het zomers warm, maar we weten dat u het prettig vindt om ruim te voren te kunnen plannen. Bovendien worden Kerst- en Eindejaarspakketten gewoon erg gewaardeerd door de ontvangers. Altijd weer een reden voor ons om er veel zorg aan te besteden. U krijgt daardoor ruim de tijd om een afgewogen keuze te maken.

Dat kan in onze Kerstshowroom; ruim 2500 artikelen en producten zijn overzichtelijk opgesteld om een leuke, mooie en originele keuze te kunnen maken voor uw feestpakket. Natuurlijk adviseren wij u daar graag bij. Wij slagen er vrijwel altijd in om uw wensen te vertalen naar een origineel en aantrekkelijk geprijsd pakket. Een pakket dat ‘zegt’ wat u wilt uitdragen naar de ontvanger. We lopen al wat jaartjes mee en onze ervaring en creativiteit, gekoppeld aan uw wensen en ideeën, maken de kans op een succes heel erg groot. Voor het geval u liever een keuze wilt maken uit onze kant-en-klare pakketten dan vindt u daarvan een uitgebreide collectie in onze Kerstshowroom. Natuurlijk kunt u ook met onze kant-en-klare pakketten combineren. Bij Hedi kan alles … nou ja, vrijwel alles.

De range artikelen en producten waaruit u kunt kiezen is bijzonder groot. Een enorm assortiment aan voeding en drank, bad en beauty, gadgets en spellen tot complete kleurlijnen en modellen in kleding, tassen of serviezen. Teveel om op te noemen, maar de moeite waard om eens zelf naar te kijken.

U bent dan ook van harte welkom. U kunt zomaar binnenwippen als u in de buurt bent en natuurlijk krijgt u daarbij een versgezet kopje koffie. Handig is ook om even een afspraak te maken, dan hebben we meer tijd voor u om u rond te leiden en ideeën uit te wisselen.

Zoals u van ons gewend bent: de feestpakketten die u bestelt leveren wij desgewenst op een door u bepaalde datum en lokatie. Dat scheelt opslagruimte en veel gedoe.

Tot ziens in de Kerstshowroom.

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief