Nederland fietsland!

Fiets telefoonhouder

Nederland fietsland!

Er word nergens zo veel gefietst als in Nederland dat is een feit. Veel mensen vinden het heerlijk om er een dagje op uit te fietsen en moeten dan gebruik maken van een landkaart of een kaart via de telefoon. Het is natuurlijk onhandig om de telefoon in de hand te houden gedurende het fietsen dus daarom us er nu een Universele ABS-telefoonhouder die op het stuur van uw fiets geplaatst kan worden. Perfect om te navigeren op uw fiets. Verstelbaar, dus geschikt voor meerdere telefoongroottes. 

De telefoonhouder is makkelijk te installeren op uw fiets en een solide bevestiging om deze op uw stuur te plaatsen. Standaard wordt deze geleverd in een luxe geschenk verpakking. De houder kan aan de bovenzijde worden voorzien van uw logo en of tekst. Niet alleen een handig artikel maar ook zeker een artikel dat uw veiligheid waarborgt. Fijne fiets kilometers. 

  • Nederland fietsland!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief