Nog ca 3 weken dan is het weer zover!

Kerst showroom HEDI klaar en vernieuwd!

De mussen moeten nog van het dak gaan vallen, de zomervakanties moeten nog gaan beginnen en wij hebben het al weer over Kerstmis 2017. Hoe gek kan het gaan? Voor velen is Kerst 2016 nog maar net voorbij en wij beginnen al weer over kerst 2017 te praten.
Volgens ons kun je daar niet vroeg genoeg mee beginnen. Vanaf 1 juni is onze kerst showroom weer geheel klaar voor u om de mooiste kerstpakketten uit te zoeken voor het einde van het jaar. 

De kerstshowroom is dit jaar gevuld met de mooiste nieuwe lijnen en trends wat food en non-food betreft. Wij stellen graag met u een kerstpakket samen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Laat u verrassen wat er dit jaar allemaal weer mogelijk is en maak snel een afspraak om u uitgebreid te laten voorlichten. Merry Christmas is nog heel ver weg maar de voorbereidingen zijn begonnen. Wij zien u graag in onze vernieuwde kerstshowroom!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief