Oktober is al weer begonnen

nog 12 weken...... KERST!

Oktober is al weer begonnen

We blijven het u maar helpen herinneren want het is sneller kerst dan u denkt. De weken die vliegen voorbij dus voor u het weet zitten we weer met z'n allen te genieten onder de kerstboom. Tijd dus om nu even stil te staan om uw kerstpakketten uit te gaan zoeken als u dat nog niet heeft gedaan. Wij kunnen u helpen bij het samenstellen van een leuk pakket. Wij hebben een speciale "Kerst"Showroom van ca 250 m2 waar een aantal duizenden artikelen staan opgesteld. Foof, non-food, alles is aanwezig om een leuk thema pakket te maken 

Maak snel een afspraak, de koffie staat voor u klaar. Wij helpen u graag verder ook al heeft u op dit moment nog geen idee welk thema het kerstpakket dit jaar zou moeten bevatten. Wij komen er samen zeker uit. Een showroom met zoveel artikelen daar kunnen wij zeker samen met u wat leuks van maken.. Specifieke kleur? of Thema... geen probleem! Plan het snel in want voor u er erg in heeft is het al weer november......Wij zien u graag verschijnen. 

  • Oktober is al weer begonnen

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief