Onmisbaar met deze temperaturen!

Swiss Peak Koeltas

Onmisbaar met deze temperaturen!

Een hittegolf is nabij dus we bereiden ons goed voor. Dan mag deze Deluxe 1680D en 600D polyester tote koeltas met extra grote hoofdvak en voorvak met rits niet ontbreken. Deze is van het merk "Swiss Peak". Deze tas kan eenvoudig worden omgezet naar koeler duffle door het sluiten van de buckle sluiting. Hj=ij heeft een enorme 40L opslagruimte; geschikt voor maximaal 10 1.5L flessen of 52cans. Heeft een dubbele versterkte handgrepen en een afneembare verstelbare schouderriem. En wordt geleverd inclusief bier opener

Deze koeltas kan simpel worden bedrukt met uw logo op de voorzijde. Een echt zomerkado. Wie wil er nu niet een tas bij zich hebben met een inhoud van 40 liter(?). Genoeg om u zelf heerlijk te verwennen deze komende dagen als de temperaturen weer boven de 30 graden gaan komen. U houdt het hoofd in ieder geval koel met deze luxe koeltas. Veel plezier!!

  • Onmisbaar met deze temperaturen!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief