We kunnen weer!!! Het mooie weer komt eraan!

3 delige BBQset met koeltas

We kunnen weer!!! Het mooie weer komt eraan!

De weersvoorspellingen worden gelukkig weer beter en beter. De zon laat zich meer zien dus menigeen begint al weer te denken aan de komende Barbecue tijd. Hij kan weer uit het "vet". Dus de voorbereidingen zijn begonnen. Een mooie nieuw artikel is deze "Dox". Een 3 delige barbecue set met koeltas. Een absolute must-have voor iedereen die graag buiten eet en kookt. Hij bestaat uit een Set van 3 barbecue tools – spatel, tang en vork – netjes op te bergen in het voorvak van een tas met koelcompartiment voor blikjes en flesjes. 

Een heel handig artikel om bij u te hebben. Mochten eens ergens anders willen Barbecuen dan hebt u met deze Barbecue set alles in 1 tas bij de hand. Hoe makkelijk is dat. Leuk om als zomercadeau weg te geven aan uw klanten of personeel. Hij is makkelijk te voorzien van uw logo op de voorzijde.... dus zelfs tijdens de BBQ bent u goed zichtbaar!

  • We kunnen weer!!! Het mooie weer komt eraan!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief