Week van de veiligheid!

Safety first

Week van de veiligheid!

Week 41 staat jaarlijks in het teken van veiligheid. Want, met het invallen van de donkere dagen in oktober neemt de kans op criminaliteit  toe (overvallen, inbraken)
Ondernemers kunnen veel ellende voorkomen door goed voorbereid de winter in te gaan en preventieve maatregelen te nemen. Gemeenten dragen hun steentje bij door in de Week van de Veiligheid uiteenlopende activiteiten voor hun inwoners én ondernemers te organiseren. Dit jaar is de Week van de Veiligheid van 9 tot en met 15 oktober. 

Een nieuw artikel en wat precies past in deze week is de 1W aluminium noodlamp. De lamp kan als een normale zaklamp worden gebruikt, maar ook als noodlicht bij ongevallen. De zaklamp heeft 3 standen: rood licht, rood knipperlicht en standaard wit licht. Met magneet aan de onderkant voor het bevestigen op een metalen oppervlak. Een artikel wat u in geval van nood beter bij u kan hebben!

  • Week van de veiligheid!

heditwitter but

Aanmelden Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van relatiegeschenken? Dan kunt u onze nieuwsbrief niet missen. Abonneer u nu!
captcha 
Na aanmelding ontvangt u iedere week De Relatiebouwers Nieuwsbrief